altijd keuze

Wij leveren een structurele aanwas
van sollicitanten

In een krappe arbeidsmarkt is het lastig om in jouw tempo een team te bouwen. Wij helpen je met het vinden van de juiste mensen. 

kiezen uit sollicitanten!

Mensen vinden begint bij het verkrijgen van sollicitanten. Dagelijks zijn wij bezig met het verzamelen van mensen die graag in gesprek komen met onze klanten. Wij weten als geen ander waar sollicitanten zich bevinden en hoe we deze in beweging krijgen.

Dat wij dit op grote schaal doen. levert een groot voordeel op. We hebben een groter bereik, doen dit tegen lagere kosten en meten continu de kwaliteit.

Daarmee nemen wij veel werk uit handen van onze klanten en besparen tijd en geld.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

jij selecteert!

Wij zijn nog steeds van mening dat jij als beste weet welke mensen het beste passen binnen jouw bedrijf. Daarom laten wij het selecteren aan jou over. 

logo payper wit

Sollicitanten zijn gratis. Gratis als je ze via ons aan het werk zet. Wat betekent? Je hoeft enkel en alleen de selectie te doen. Vanaf dat moment pakken wij het weer op. Wij onboarden de mensen en zorgen voor de betalingen. Via onze payrolling-service.

Waarom je doet zou moeten doen? Omdat het je werk veel eenvoudiger maakt! En duidelijk voor de nieuwe werknemer. Alles doen we op uur en tijd. Wel zo fijn.

Dan kan je deze natuurlijk ook door ons laten onboarden en betalen. As easy. Geen gedoe, maar snel en fijn met je nieuwe mensen aan het werk. Wij regelen de administratie!

Wij brengen dit met je in kaart. Waar ben je naar op zoek, waar moet een medewerker aan voldoen. En we willen graag content over je bedrijf. Heel veel content. Want hoe meer je verteld over je bedrijf, hoe groter de kans is dat de juiste mensen solliciteren.

optioneel marketing campagnes —

Wil je extra aandacht voor jouw vacatures? Je betaalt ons enkel de kosten voor marketing. Die je zelf ook zou maken. Maar je hebt er verder geen extra werk aan. Wij weten waar we extra budget het beste op kunnen inzetten. Het werk dat we hiervoor verrichten is ook gratis.

foutloos salaris

mogen we een half uurtje van jouw tijd?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij sollicitanten kunnen leveren. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Maak een afspraak met 1 van onze specialisten.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Kies voor de combinatie. sollicitanten & Payper

Met de dienstverlening van Payper ben je altijd beter uit. Aanwas van sollicitanten en een snelle onboarding en salarisverwerking. Wie wil dat nou niet?

Het super eenvoudig platform PayperOne brengt alles samen. Zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Wij nemen al het werk uit handen. Wat overblijft? Maak zelf de juiste selectie en ga direct met je mensen aan de slag. En dat tegen normale tarieven. Geen werving en selectie fees of dure uitzendtarieven. Gewoon, omdat het kan!

flexibiliteit

vast, variabel of flexverloning? Foutloos en op tijd, altijd!

deskundigheid

steeds op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

transparant

heldere communicatie over de salarisadministratie.

continuïteit

continuïteit gegarandeerd zonder onderbrekingen.

zij kozen reeds voor zorgeloos payrolling