Persbericht

Wij steunen 3FM Serious Request

Nu Serious Request dit jaar weer in Breda plaatsvindt, kan Payper als écht Bredaas bedrijf niet stil blijven zitten. Wij steunen met trots een aantal 'Kom-in-actie' initiatieven ten behoeve van Serious Request.

Leestijd ongeveer

Serious Rescue

Één van onze eigen medewerkers, Bart Doggen, is al jaren lid van de Reddingsbrigade en hij bracht Payper in contact met dit initiatief. Inmiddels is de 3-daagse vaartocht van Gouda naar Breda compleet en heeft het Serious Rescue team de cheque overhandigd. Meer weten over dit initiatief? Ze hebben een eigen website.

Water Challenge

Op kantoor wordt ook stevig meegedaan aan Serious Request. Zo is er een ‘water challenge’ onderweg, waarbij het doel is dat iedereen 2 liter per dag drinkt. Gezond, en Payper doneert een bedrag aan het goede doel per gedronken liter. Dit wordt aan het einde van deze week bekend gemaa

bart doggen 1024x1024

Salesforce developer

Serious Swimming

Het waterthema zetten we door met de ‘Serious Swimming’ actie op donderdagmiddag en -avond. Bij deze actie zullen een aantal medewerkers van Payper baantjes trekken voor het goede doel. Inmiddels hebben deze collega’s alweer € 1.000,- opgehaald, maar de teller loopt nog! Doneer hier aan deze actie

djmaratonbanner

DJ Marathon

Een van de gaafste initiatieven van deze editie van Serious Request is misschien wel de DJ Marathon. 42,12 uur achter elkaar wordt er gedraaid – een marathonlengte in tijd. De actie heeft al veel geld opgehaald maar het is niet te laat om een feestje te bouwen voor het goede doel.

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 20 december, 2016
Gewijzigd: 20 december, 2016
Leestijd:
Categorie: