Wij steunen 3FM Serious Request

facebook 1482181614884

Adithya Nanuru | 20 december 2016 |

Nu Serious Request dit jaar weer in Breda plaatsvindt, kan Payper als écht Bredaas bedrijf niet stil blijven zitten. Wij steunen met trots een aantal ‘Kom-in-actie’ initiatieven ten behoeve van Serious Request.

Serious Rescue
Één van onze eigen medewerkers, Bart Doggen, is al jaren lid van de Reddingsbrigade en hij bracht Payper in contact met dit initiatief. Inmiddels is de 3-daagse vaartocht van Gouda naar Breda compleet en heeft het Serious Rescue team de cheque overhandigd. Meer weten over dit initiatief? Ze hebben een eigen website.
Water Challenge
Op kantoor wordt ook stevig meegedaan aan Serious Request. Zo is er een ‘water challenge’ onderweg, waarbij het doel is dat iedereen 2 liter per dag drinkt. Gezond, en Payper doneert een bedrag aan het goede doel per gedronken liter. Dit wordt aan het einde van deze week bekend gemaakt.

bart doggen 1024x1024

Feature Box Title

Salesforce developer

Serious Swimming
Het waterthema zetten we door met de ‘Serious Swimming’ actie op donderdagmiddag en -avond. Bij deze actie zullen een aantal medewerkers van Payper baantjes trekken voor het goede doel. Inmiddels hebben deze collega’s alweer € 1.000,- opgehaald, maar de teller loopt nog! Doneer hier aan deze actie.

djmaratonbanner

DJ Marathon
Een van de gaafste initiatieven van deze editie van Serious Request is misschien wel de DJ Marathon. 42,12 uur achter elkaar wordt er gedraaid – een marathonlengte in tijd. De actie heeft al veel geld opgehaald maar het is niet te laat om een feestje te bouwen voor het goede doel. Kijk op de website voor de volledige lijst met DJ’s en boek snel je kaarten

Adithya Nanuru

Business Development | Adithya helpt ondernemers en bedrijven met de transformatie van hun HR. Goed werkgeverschap, wet & regelgeving, groei, strategisch personeelsbeleid, employer brand en employee engagement zijn onderwerpen die vaak top of mind zijn, maar niet top op de agenda omdat "tijd" een grote drempel is.

Gerelateerd

People First Group wordt nieuwe partner van Team Para Atletiek

Breda, 22 juli 2021 - People First Group wordt official ...

Misverstanden over Payrolling #1: Payrolling is duur

Een beeld dat is ontstaan door payrolling ‘cowboys’ met schimmige ...

Wettelijk minimumloon wijzigt per 1 juli 2021

Per 1 juli 2021 stijgen de brutobedragen van het wettelijk ...

Onze klanten