Wij steunen 3FM Serious Request

Nu Serious Request dit jaar weer in Breda plaatsvindt, kan Payper als écht Bredaas bedrijf niet stil blijven zitten. Wij steunen met trots een aantal ‘Kom-in-actie’ initiatieven ten behoeve van Serious Request.

Serious Rescue
Één van onze eigen medewerkers, Bart Doggen, is al jaren lid van de Reddingsbrigade en hij bracht Payper in contact met dit initiatief. Inmiddels is de 3-daagse vaartocht van Gouda naar Breda compleet en heeft het Serious Rescue team de cheque overhandigd. Meer weten over dit initiatief? Ze hebben een eigen website.

Water Challenge

Op kantoor wordt ook stevig meegedaan aan Serious Request. Zo is er een ‘water challenge’ onderweg, waarbij het doel is dat iedereen 2 liter per dag drinkt. Gezond, en Payper doneert een bedrag aan het goede doel per gedronken liter. Dit wordt aan het einde van deze week bekend gemaakt.

Bart Doggen

Salesforce developer

Serious Swimming
Het waterthema zetten we door met de ‘Serious Swimming’ actie op donderdagmiddag en -avond. Bij deze actie zullen een aantal medewerkers van Payper baantjes trekken voor het goede doel. Inmiddels hebben deze collega’s alweer € 1.000,- opgehaald, maar de teller loopt nog! Doneer hier aan deze actie.

DJ Marathon
Een van de gaafste initiatieven van deze editie van Serious Request is misschien wel de DJ Marathon. 42,12 uur achter elkaar wordt er gedraaid – een marathonlengte in tijd. De actie heeft al veel geld opgehaald maar het is niet te laat om een feestje te bouwen voor het goede doel. Kijk op de website voor de volledige lijst met DJ’s en boek snel je kaarten