Over Payper

Payper biedt als strategische partner op het gebied van flexibele arbeid structurele oplossingen aan op het gebied van payroll, payments, HR-tooling en Analytics. Haar dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in het eigen platform genaamd PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM-software.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Onze beloftes

Payper helpt werkgevers en intermediairs met het optimaal inrichten van flexibele arbeid. Wij ontzorgen u met oplossingen op het gebied van payroll, backoffice, risicomanagement & HRM kennis en administratie. Zodat u zich kunt focussen op uw core business en samen met uw werknemers het beste uit uw bedrijf kunt halen.

Scherp

Onze tarieven zijn scherp, messcherp. Net als onze werkmentaliteit. Wij doen er alles aan om je zo transparant, efficiƫnt en effectief mogelijk van dienst te zijn.

  Zorgvuldig

  Flexibel werk is mensenwerk. En mensen dienen met zorg te worden begeleid. Wij zorgen goed voor je en voor jouw medewerkers. Daar staan wij voor, dat is de vaste waarde van Payper.

   Flexibel

   Payper biedt u zekerheid in flexibiliteit: strategisch doordachte HR oplossingen die staan als een huis. Zodat je optimaal flexibel kunt zijn.

    Feiten & Cijfers

    Hieronder tref je een aantal feiten en cijfers die ons typeren. Van ons gemiddelde cijfer voor klantvriendelijkheid tot aan het aantal sollicitanten in 2018!

    16.147

    uren besteed aan de livegang van PayperOne

     1,2

     ziektepercentage van alle medewerkers

      8,9

      cijfer voor klantvriendelijkheid

       29,7

       gemiddelde leeftijd van alle medewerkers

        57

        sollicitanten in 2018

         687

         aantal klanten in Nederland

          5.879

          medewerkers in dienst

           3

           Franchisenemers

            Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

            Werken bij Payper

            Kom bij de club! Met meer dan 40 collega's werken we aan het succes van Payper en we hebben de komende jaren nieuwe collega's nodig om het groeiend aantal klanten optimaal te kunnen bedienen.

            Bekijk onze vacatures
            Image

            Onze certificeringen