Over Payper


Het optimaal en flexibel bedienen van klanten is een belangrijk speerpunt voor ondernemingen. Medewerkers hebben hierin een belangrijke rol en daarmee is een goede organisatie van personeelszaken cruciaal. Payper is een ervaren strategische HR-partner op het gebied van flexibele arbeid en personeelsorganisatie.

Payper helpt met het optimaal inrichten van de flexibele werkschil. Wij ontzorgen met oplossingen op het gebied van payroll, personeelsadministratie, risicomanagement en HR-strategie. Zodat je je compleet kunt focussen op jouw core business en je samen met je werknemers het beste uit je bedrijf kunt halen.

PayperOne

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform; PayperOne genaamd. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM-software. Dankzij de kracht van Salesforce is PayperOne een payroll platform waar gemak en transparantie centraal staat. Alle processen zijn compleet gedigitaliseerd..

Waarom kiezen voor Payper?

Payper heeft een team van gedreven ICT ontwikkelaars in eigen huis dat dagelijks werkt aan het uitbreiden en optimaliseren van het platform. Met deze ontwikkelkracht zijn we in staat om maatwerk te leveren, snel te handelen en daarmee aan de vraag van onze klanten tegemoet te komen.

Met Payper als partner vang je pieken en dalen flexibel op, regel je de administratie efficiënt en ben je verzekerd van actuele HR-expertise. Samen zorgen we ervoor dat werknemers optimaal van waarde zijn én blijven voor je bedrijf.

Payroll
volgens
Payper

Vraag gratis boek aan!

Payper verzorgt al ruim 15 jaar payrolling en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. Vanuit deze ervaring weten we dat veel werkgevers dezelfde vragen hebben en hetzelfde traject doorlopen voordat ze een beslissing nemen over het uitbesteden van hun personeelszaken. We hebben deze ervaringen in dit boek voor je gebundeld, zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden en jouw eigen weloverwogen keuze kunt maken.

Vraag gratis boek aan

Feiten & Cijfers

Hieronder tref je een aantal feiten en cijfers die ons typeren. Van ons gemiddelde cijfer voor klantvriendelijkheid tot aan het aantal sollicitanten in 2018!

4.389

medewerkers in dienst

  8,7

  voor klantvriendelijkheid

   858

   tevreden klanten

    81.842.703

    omzet in 2017

     Goed om te weten

     Payper is NEN 4400-1 gecertificeerd, SNA geregistreerd, NIRPA geregistreerd en lid van HR Open Standards. De WKA-verklaringen van Payper geven zekerheid over de afdracht van o.a. sociale premies. Payper staat ingeschreven bij het Register Normering Arbeid. Dit bewijst dat: administratie- en HR-diensten aan strenge kwaliteitsrichtlijnen voldoen; onze medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland te werken; we loonheffingen en omzetbelasting tijdig en correct afdragen.