Werken bij Payper

Payper is een vooraanstaande en ambitieuze speler binnen de payrollbranche en wil deze positie de komende jaren verder uitbouwen met kwalitatieve groei. Om deze groei vast te houden en om te blijven ontwikkelingen zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s die een positieve bijdrage willen leveren aan onze ambities. Met onze klanten gaan we het partnership aan, maar dat doen we ook met onze medewerkers. Wij willen graag weten wat jou bezighoudt, wat zijn je persoonlijke doelen en wat is je stip op de horizon? Wij kunnen je dan voorzien van de juiste tools om jezelf te ontwikkelen. Hierdoor groeien we samen!

Payper biedt jou de kans om in de leukste markt en branche van Nederland te werken. We bieden uitdagende functies met zeer veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid in een competitieve markt. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris en een uitstekende bonusregeling.

Onze vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Consulent Payroll

Ben je goed in relatiebeheer en staat klanttevredenheid op nummer 1 bij je?

  Bekijk de vacature

  Stage Online Marketing

  Heb je een passie voor Online Marketing, Google en websites?

  Bekijk de stage

  Open Sollicitatie

  Wil je graag werken op Marketing, Development, HRM. Sales of Finance?

   Solliciteer direct
    

   Feiten & Cijfers

   Een aantal feiten en cijfers die ons typeren.

   16.147

   uren besteed aan de livegang van PayperOne

    1,2

    ziektepercentage van alle medewerkers

     8,9

     cijfer voor klantvriendelijkheid

      29,7

      gemiddelde leeftijd van alle medewerkers

       57

       sollicitanten in 2018

        687

        aantal klanten in Nederland

         5.879

         medewerkers in dienst

          3

          Franchisenemers

           Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

           Werken bij Payper

           Kom bij de club! Met meer dan 40 collega's werken we aan het succes van Payper en we hebben de komende jaren nieuwe collega's nodig om het groeiend aantal klanten optimaal te kunnen bedienen.

           Bekijk onze vacatures
           Image

           Onze certificeringen

           "Binnen Payper ben ik doorgegroeid van Customer Contact Medewerker naar Online Marketeer. Ik kreeg de kans om intern door te solliciteren en heb deze kans gepakt. Dankzij Payper kan ik mezelf ontwikkelen en echt van meerwaarde zijn. Om mijn kennis te vergroten heb ik NIMA A online Marketeer mogen volgen met dank aan Payper. Ik ben erg blij met het vertrouwen dat ik krijg binnen de club. Ik kom daarom iedere dag fluitend naar mijn werk."
           Ronnie van Dijk - Online Marketeer
           Image
           Image
           "Ik ben bij Payper begonnen als gedetacheerde. Bij mijn eerste kennismaking was snel duidelijk dat Payper een innovatief bedrijf is en volop in ontwikkeling. Het is gaaf om te werken in deze omgeving waardoor ik na mijn detachering heb besloten om in dienst te treden bij Payper. Ik ben erg blij met mijn beslissing. Iedere week nieuwe uitdagingen die me dwingen uit mijn comfort zone te stappen. Hierdoor blijf ik me ontwikkelen als mens. Daar krijg ik energie van!"
           Paula van Strien - Developer