Uitbesteden van de backoffice?


Uitbesteden van de backoffice is een strategische keuze. De backoffice is het hart van je uitzendbureau. Dat moet gewoon goed geregeld zijn.

Ontvang meer informatie
 

Backoffice services

De redenen voor het uitbesteden de backoffice zijn breed. Meer focus en tijd voor de werving en selectie, Voorfinanciering van de marge, voldoen aan wet- en regelgeving zijn slechts enkele voorbeelden.

Of je nu net start met je uitzendbureau of al jaren hard aan de weg timmert, het uitbesteden van de backoffice levert op! Door het uitbesteden van je backoffice optimaliseer je je uitzendbureau en kies je voor gemak, zekerheid en ontzorging.

Complete ontzorging

Met het uit handen geven van de administratie en het juridisch werkgeverschap geef je ook de werkgeversrisico’s uit handen. Je hebt de zekerheid dat je backoffice goed geregeld is en voldoet aan de juiste wet- en regelgeving. Dat is pas zorgeloos ondernemen in de uitzendbranche.   Kosten- en tijdsbesparing

   De tijd die je voorheen met de administratie kwijt was kun je nu inzetten waar jij het sterkst bent, de werving en selectie van flexkrachten. Geen zorgen meer over de administratie of verloning maar complete focus op je passie.

   Professionele HR-ondersteuning

   Samenwerken met een HR partner die de backoffice overneemt is vergelijkbaar met het in huis halen van een professionele HR afdeling. Je kunt gebruik maken van de kennis en ervaring van je partner. Dan hoef je zelf niet meer het wiel uit te vinden.   Snelheid en inzicht

   Wij begrijpen de uitzendbranche. Het gaat om snelheid, vertrouwen en inzichten. Een goede backoffice partner zorgt voor snelheid, en efficiëntie in je proces en voorziet je van nuttige inzichten over je klant- en flexpool.

   Zekerheid en betrouwbaarheid

   De wet- en regelgeving gericht op arbeid is continu in ontwikkeling en op de hoogte blijven van alle cao wijzigingen is bijna een fulltime job. Door de backoffice uit te besteden bij een gecertificeerde partner heb je de zekerheid dat altijd je flexkrachten altijd correct worden verloond. Daarnaast heb je de garantie dat premie afdrachten naar de Belastingdienst correct worden verwerkt.


   "Met de komst van het platform PayperOne kunnen wij volledig digitaal werken. De gebruiksvriendelijkheid is een echt pluspunt van het systeem."

   - Shirley Nieuwenhuijs - HR adviseur Gemeente Maassluis.

   Image

   Meer informatie?

   Vul hieronder het formulier in om meer informatie te ontvangen over backoffice. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

   De voordelen op een rij

   • Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen
   • Complete toegang tot PayperOne
   • Uitbesteden van ziekterisico
   • Maximale flexibiliteit
   • Stipte en correcte uitbetaling salaris
   • Voldoe aan de strenge wet en regelgeving
   • Tijdsbesparing op facturatie en verloning
   • Voordeel op kostprijs en voorfinanciering salarissen
   • Afhandeling van salarisbetaling en marge afdracht

   PayperOne

   Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform; PayperOne genaamd. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM-software. Dankzij de kracht van Salesforce is PayperOne een payroll platform waar gemak en transparantie centraal staat. Alle processen zijn compleet gedigitaliseerd.

   Alles weten over Payroll?


   Payper verzorgt al ruim 15 jaar payrolling en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. We hebben deze ervaringen in een boek voor je gebundeld, zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden en jouw eigen weloverwogen keuze kunt maken.

   Vraag het gratis boek aan