Wat is Backoffice service?


Een efficiënte backoffice is een onmisbaar onderdeel van het uitzendbureau. De backoffice verzorgt alle administratieve, financiële en juridische taken. Het gaat om tijdrovende en nauwkeurige taken zoals het contractbeheer, verlonen van flexkrachten en de facturatie naar de klant. Het vraagt tevens de nodige kennis van de wet- en regelgeving anders loop je straks tegen boetes aan van bijvoorbeeld de Belastingdienst. Als ondernemer in de uitzendbranche kun je de backoffice in eigen beheer uitvoeren. Je kunt er ook voor kiezen om de backoffice uit te besteden.

Als je kiest voor backoffice service, oftewel het uitbesteden van de backoffice, dan geef je de administratie, en daarmee de financiële- en juridische risico’s, uit handen. Je backoffice partner verzorgt de totale salarisadministratie, beheert het ziekteverzuim en het contractbeheer, doet loonaangifte bij de Belastingdienst en neemt het debiteurenbeheer uit handen. Je behoudt echter alle controle over je uitzendbureau. Dat scheelt een hoop tijd! Zodat jij je optimaal kunt focussen op je corebusiness: de werving en selectie van flexwerkers en het relatiebeheer van je klanten.

Alles weten over Payroll?


Payper verzorgt al ruim 15 jaar payrolling en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. We hebben deze ervaringen in een boek voor je gebundeld, zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden en jouw eigen weloverwogen keuze kunt maken.

Vraag het gratis boek aan