Welkom in de toekomst van


PayperOne voor werkgevers

PayperOne - Hét datagedreven HR platform voor werkgevers

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in het eigen platform genaamd PayperOne. Met PayperOne hebben we hét datagedreven HR-platform ontwikkeld waarmee structurele oplossingen op het gebied van payroll, backoffice services en HR management worden aangeboden.

Verrassende real time inzichten

Beschik binnen je organisatie op het juiste moment over de juiste informatie. Alles is binnen een paar muisklikken in te zien en op te vragen, van kandidaten informatie, facturen, ziekteverzuim tot matches en matches.

Alle HR-informatie wordt overzichtelijk weergegeven in duidelijke dashboards. Krijg nieuw inzicht, waar je maar wilt, wanneer je maar wilt, en zoals je maar wilt. Ontdek elke kans met de snelheid die jouw organisatie nodig heeft.

Altijd en overal effectief

Maak direct verbinding met kandidaten, medewerkers, relaties en belanghebbende om de effectiviteit te verbeteren. Iedereen beschikt over een eigen account, en heeft daarmee realtime toegang tot de benodigde relevante informatie. Hierdoor kan er ieder moment bijgestuurd worden. Doordat PayperOne cloudsoftware is, heb je met ieder gewenst device toegang tot de gewenste gegevens.

Sneller en beter samenwerken

Motiveer medewerkers en breng ze met elkaar in contact zodat ze op alle niveaus met elkaar kunnen samenwerken, ongeacht rol of locatie. Maak medewerkers onderdeel van je organisatie en zorg ervoor dat je volledige organisatie betrokken is en meedenkt.

Matchen van de beste kandidaten

Kom in contact met de beste kandidaten middels 1 portal waar ruim 125 intermediars, met een landelijke dekking, zijn aangesloten.

Dankzij PayperOne kan de focus maximaal ingezet worden op het snel selecteren, aanmaken en delen van de juiste kandidaten.

Vergroot je netwerk en inkoopkanalen

Bundel je krachten om sneller tot een juiste match te komen als onderdeel van het Payper netwerk. Dit netwerk van vele intermediairs en klanten biedt je nieuwe (business) kansen, verhoogt je zichtbaarheid en reputatie in de markt.

Het platform faciliteert dat de juiste inlenersbeloning en CAO wordt toegepast. De inleen- en doorleenmogelijkheid wordt hierdoor automatisch wettelijk correct nageleefd.

Zekerheid door certificeringen

Voldoe aan de strenge wet en regelgeving met betrekking tot personeels- en loonadministratie.

• NEN 4400-1 gecertificeerd
• SNA geregistreerd
• NIRPA geregistreerd
• Lid van HR Open Standards

De WKA-verklaringen van Payper geven zekerheid over de afdracht van onder andere sociale premies.

Welke klanten gingen je voor?

Meer informatie?

Ontvang meer informatie over PayperOne in je mailbox en ontdek wat PayperOne voor jou kan betekenen.

De voordelen op een rij

  • Inzicht in alle flexmedewerkers
  • Snel uitvoeren van HR acties
  • Makkelijk werknemers inschrijven
  • Een kennisbank voor alle vragen
  • Gemakkelijk uren invoeren
  • Overal toegang tot de loonstroken
  • Inzicht in de personeelskosten en overzicht op alle lopende contracten