Over Payper


Het optimaal en flexibel bedienen van klanten is een belangrijk speerpunt voor ondernemingen. Medewerkers hebben hierin een belangrijke rol en daarmee is een goede organisatie van personeelszaken cruciaal. Payper is een ervaren strategische HR-partner op het gebied van flexibele arbeid en personeelsorganisatie.

Payper helpt met het optimaal inrichten van de flexibele werkschil. Wij ontzorgen met oplossingen op het gebied van payroll, personeelsadministratie, risicomanagement en HR-strategie. Zodat je je compleet kunt focussen op jouw core business en je samen met je werknemers het beste uit je bedrijf kunt halen.

PayperOne

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform; PayperOne genaamd. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM-software. Dankzij de kracht van Salesforce is PayperOne een payroll platform waar gemak en transparantie centraal staat. Alle processen zijn compleet gedigitaliseerd..

Feiten & Cijfers

Hieronder tref je een aantal feiten en cijfers die ons typeren. Van het aantal klanten die wij bedienen tot de totale omzet van 2017!

1093

klanten

  € 81.842.703

  omzet in 2017

   5023

   medewerkers in dienst

    Goed om te weten

    Payper is NEN 4400-1 gecertificeerd, SNA geregistreerd, NIRPA geregistreerd en lid van HR Open Standards. De WKA-verklaringen van Payper geven zekerheid over de afdracht van o.a. sociale premies. Payper staat ingeschreven bij het Register Normering Arbeid. Dit bewijst dat: administratie- en HR-diensten aan strenge kwaliteitsrichtlijnen voldoen; onze medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland te werken; we loonheffingen en omzetbelasting tijdig en correct afdragen.

    Alles weten over Payroll?


    Payper verzorgt al ruim 15 jaar payrolling en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. We hebben deze ervaringen in een boek voor je gebundeld, zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden en jouw eigen weloverwogen keuze kunt maken.

    Vraag het gratis boek aan