Onze visie op payroll


Het al dan niet uitbesteden van het complete personeelsbeheer is voor veel organisaties een ingrijpende beslissing. Je wil zo efficiënt mogelijk je personeelsadministratie organiseren, werkgeversrisico’s beperken, flexibel inspelen op ontwikkelingen in de markt en in je personeelsbestand en goed voor je medewerkers zorgen zodat zij optimaal presteren. Payroll ontzorgt door het uit handen nemen van de personele administratie en andere HR-gerelateerde zaken.

Door het overdragen van het juridisch werkgeverschap creëer je nieuwe kansen. Kansen die je kunt benutten om je organisatie sterker, efficiënter en klantgerichter te maken en daarmee de groei door te zetten. Inzet van een goede payroll organsatie betekent HR-partnership. Dat jouw personeelszaken daarbij inzichtelijker, efficiënter en vooral simpeler te organiseren zijn, spreekt voor zich. Zoek een partner die je helpt te vernieuwen en alles uit je personeel te halen om de business op te stuwen. Dat lukt alleen als je samen optrekt.

Daarom hechten we bij Payper grote waarde aan een goede verstandhouding en volledige transparantie. Wij willen graag weten welke koers je vaart met je organisatie en wat jouw stip aan de horizon is. Dan kunnen wij je voorzien van de juiste HR-tools; gereedschappen die je helpen met het optimaal inrichten van je personeelszaken en bijdragen aan goed werkgeverschap. Door te focussen op automatisering, operational excellence, kennisvergaring en kennisdeling zijn wij partner voor onze klanten en helpen wij hen te groeien; als ondernemer, HR-manager en als werkgever. Dit is een belofte die we dagelijks waar maken.

Alles weten over Payroll?


Payper verzorgt al ruim 15 jaar payrolling en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. We hebben deze ervaringen in een boek voor je gebundeld, zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden en jouw eigen weloverwogen keuze kunt maken.

Vraag het gratis boek aan