Transport en logistiek


Wij zorgen voor de tijdige en correcte verloning van jouw medewerkers. Zodat jij bijvoorbeeld weer tijd weer kunt steken in het binden van je chauffeurs en magazijnmedewerkers.
Ontvang meer informatie
 

Payroll in de logistieke sector

De logistieke branche kent zijn uitdagingen op het gebied van arbeid. De branche staat bekend om de lastige cao, strenge wetten, veel concurrentie en groot tekort aan ervaren personeel. Het is een branche waar de behoefte aan flexibiliteit groot is. Denk maar eens aan de oproepkrachten in een warehouse, seizoenswerkers en chauffeurs op ZZP basis. Naast dat je goede kennis moet bezitten over de contractvormen ben je tevens veel tijd kwijt met het administratief verwerken van deze contracten. Met payroll ben direct af van de administratieve rompslomp en werkgeversrisico’s. Dit geeft je rust en tijd. Tijd die je weer kunt inzetten daar waar je passie ligt: het runnen van je logistieke onderneming.

Wat houdt payrolling precies in?

Met payroll draag je het juridisch werkgeverschap over, wat simpelweg betekent dat je medewerkers niet bij jou maar bij Payper in dienst zijn. Wij nemen alle werkgeversrisico's en administratieve verantwoordelijkheden uit handen.
Op de werkvloer verandert er niets. Je blijft nog steeds je chauffeurs en magazijnmedewerkers aansturen zoals je gewend bent. Aan het einde van de week of periode geef je de gewerkte uren door en wij zorgen voor een correcte en tijdige betaling. Het werkgeverschap simpel gemaakt. 

 • Zekerheid

  Geen zorgen meer of je medewerkers correct en tijdig worden verloond of dat je premies goed zijn afgedragen. Payper is NEN 4400-1 gecertificeerd en SNA geregistreerd en in het bezit van de WKA verklaring. Zo weet je zeker dat je medewerkers het juiste salaris ontvangen en dat jij niet voor onverwachte verrassingen komt te staan bij de Belastingdienst.

 • Tijdwinst

  Wij nemen je complete personeels- en salarisadministratie uit handen. Dit levert je een mooie tijdwinst op. Deze tijd kun je weer steken in het binden van je vakkrachten.

 • Flexibiliteit

  Zowel de brandstofprijzen als de personeelskosten blijven oplopen. Aan de brandstofprijzen kun je weinig doen maar je hebt zeker invloed op de personeelskosten. Zo kun je in samenwerking met Payper verschillende contractvormen aanbieden. Zo blijf je flexibel, heb je nooit teveel personeel in dienst en betaal je dus ook niet teveel voor je personeel.

 • Rust

  Medewerkers zijn kritisch, vooral als het om salaris gaat. Als alles goed gaat dan hoor je niets maar mocht er iets misgaan of er zijn onduidelijkheden met het salaris dan krijg je dat direct te horen. Wij nemen deze zorgen uit handen. Payper wordt vraagbaak voor jou en je medewerkers. Zo kan je medewerker bij vragen altijd bij ons terecht. Dit zorgt voor heldere communicatie naar je medewerkers en levert je een hoop rust op.

CAO Verlonen

Goed Werkgeverschap staat bij Payper hoog in het vaandel. Als goed werkgever zorg je ervoor dat medewerkers conform cao en wetgeving worden betaald. Je medewerkers hebben de zekerheid dat ze het juiste salaris ontvangen, gelijk aan medewerkers in vaste dienst. Voor potentiële medewerkers ben je een interessante werkgever die de zaken op het gebied van werkgeverschap goed op orde heeft.

Pensioenfonds

Omdat Payper verloont in de sector logistiek passen wij ook het pensioenfonds Beroepsgoederenvervoer toe. Iedere chauffeur die door Payper wordt verloond bouwt daarom, net als chauffeurs in vaste dienst, pensioen op bij het pensioenfonds van de sector. Payroll medewerkers ontvangen naast het zelfde salaris, dus ook dezelfde pensioenopbouw als medewerkers in vaste dienst. 

Kiwa

Payper is aangesloten bij het Kiwa Register. Voor iedere chauffeur verzorgen wie de verklaring ter beschikkingstelling. Naast het uit handen nemen van deze administratieve handelingen heb je de zekerheid dat je werknemers werken volgens de juiste certificeringen. Een hele zorg minder.

“Onze medewerkers waren eerst terughoudend, maar zijn nu heel tevreden. Ze kunnen zelf aangeven of ze hun salaris wekelijks of maandelijks willen ontvangen. De samenwerking met Payper heeft ons veel voordeel gebracht.”

- Tim Ober - Jumbo Supermarkten

Image

Kennisbank

In de Kennisbank vind je allerlei handige informatie: van checklists om je in het keuzetraject verder te helpen om tot een goede payroll keuze te komen tot whitepapers over payrolling in de publieke sector.

Tackel de grote HR uitdaging in de logistieke sector

Bij HR managers in de logistieke sector ligt de grootste uitdaging: medewerkers neigen steeds korter te blijven.
Lees verder >>

Aantrekken en behouden van personeel in de logistiek

De krapte op de arbeidsmarkt is voor vele branches een dringend probleem. Voor de logistieke sector is dit niet anders.
Lees verder >>

Voldoen aan de wet- en regelgeving in de logistieke sector

Hoe zorg je ervoor dat chauffeurs niet weglopen naar werkgevers die goed werkgeverschap hoog in het vaandel hebben?
Lees verder >>

Meer informatie over Payroll in de transport en logistiek?

Vul hieronder het formulier in om meer informatie te ontvangen over payroll in de logistieke sector. Ook is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

De voordelen op een rij

 • Tot 5,5 jaar flexibele contractvormen
 • Geen eigen risico bij ziekte
 • Maximale flexibiliteit
 • Tijdsbesparing
 • Besparing personeelskosten
 • Geen complexe administratie
 • Stipte en correcte uitbetaling salaris
 • Overzicht in personeelskosten
 • Professionele HR ondersteuning
 • Geen zorgen over werkgeversrisico’s

PayperOne

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM software, en biedt alle gebruikers maximale transparantie en gemak.

Alles weten over Payroll?


Payper is ruim 15 jaar partner in payroll en andere HR-diensten voor kleine en grotere bedrijven in verschillende branches. Wil je weten wat payroll jou kan bieden? Het boek 'Payroll volgens Payper' legt uit wat het inhoudt en biedt je handvatten om een weloverwogen keuze te maken.

Vraag het gratis boek aan
 

VanderValk_logo_Payper_payroll
AlbertHeijn_logo_Payper_payroll
Humanitas_logo_Payper_payroll
Werktalent_logo_Payper_payroll
Gemeente_Vlaardingen_logo_Payper_payroll
Jumbo_Logo_Payper
Panos_logo_Payper_payroll
Interim_Jobs_logo_Payper_payroll
BurgerKing_logo_Payper_payroll
Subway_logo_Payper_payroll