festival personeel payroll bij Payper

“Verloning van festivalpersoneel centraal geregeld via Payper”

BREDA – Het festivalseizoen begint weer. Streetfood Nederland (SFN) wilde voor de leden een collectieve mogelijkheid om de medewerkers te verlonen. SFN ging niet over één nacht ijs en heeft na een uitgebreide pitch met 5 payrollondernemingen gekozen voor Payper Horeca payroll. SFN is een nieuw collectief van ondernemers. Ze zijn op een eigentijdse wijze met gezonde voeding bezig en verkopen het op straat, maar ook tijdens festivals. Steeds in een creatieve, kleurrijke verkoopwagen.

In oktober 2013 zag SFN het levenslicht en wilde men de leden direct een mogelijkheid bieden om de vele flexwerkers tijdens het festivalseizoen op een goede wijze te verlonen.

Penningmeester Joost Snel, zelf enthousiast streetfood ondernemer, en zijn collega-bestuursleden besloten een pitch uit te schrijven onder 5 payrollbedrijven. “Daar hebben we erg veel tijd in gestopt, omdat we met de beste partij wilden komen richting onze leden. We hebben vooral gekeken naar prijs en compleetheid. Van Payper ontvingen we meteen een goede prijs en tegelijkertijd een complete offerte. De andere bedrijven moesten we tot 3 keer bellen en steeds zakte de prijs. Daarnaast was ons al snel duidelijk dat we bij Payper niet voor verrassingen achteraf komen te staan. Ze zijn voorzien van alle certificaten zoals WKA en NEN. En bovendien is het voor ons belangrijk om op locatie te kunnen werken. De automatisering van Payper spreekt ons aan. Alles is online in te zien, dus ook op locaties waar we beschikken over een internetaansluiting.”, aldus Joost Snel over de keuze voor Payper

Payper Horeca payroll is gespecialiseerd in payrolloplossingen voor de horecabranche. Daartoe beschikt Payper onder meer over een eigen horeca cao.

Deel dit bericht!