vacatures

een carrière in de innovatieve hr-dienstverlening

Wij zijn steeds op zoek naar ambitieuze professionals die zich willen ontwikkelen in onze innovatieve HR-dienstverlening. Solliciteer nu voor een uitdagende carrière bij ons bedrijf."

vacatures

Sales Payper Payroll (Fulltime)

Sales bij Payper Payroll is niet zo maar iets. Het is netwerken, overtuigen, de klant in laten zien wat het beste voor haar is. en daar ben jij expert in. Hoe mooi kan het zijn. En dat als je baan.

Je werkt met ervaren collega’s aan onze mooie propositie.

bekijk deze vacature »

Administratief medewerker (m/v) PeopleFirst Group (Fulltime)

Wij zoeken een administratief medewerker (m/v) die ons team op korte termijn kan komen versterken. Heb jij ervaring met het uitvoeren van de financiële administratie? We zoeken iemand voor 24-32 uur per week.

bekijk deze vacature »

Campagne specialist (Fulltime)

Wij zoeken een campagne specialist die ons team op korte termijn kan komen versterken. Heb jij ervaring met het opzetten, uitvoeren en coördineren van campagnes? Ben je resultaatgericht en kun je goed overzicht houden en een strakke planning bewaken? We zoeken iemand voor 32-40 uur per week.

bekijk deze vacature »

Open sollicitatie (Fulltime, Parttime)

Ben je ervan overtuigd dat je van toegevoegde waarde bent voor Payper, maar we hebben geen passende vacature openstaan op het gebied van Marketing / Development / HRM / Sales / Finance? Laat ons dan weten waarom jij de de nieuwe vaste waarde van Payper bent!

bekijk deze vacature »

Stageplekken

Stage lopen (Stage)

Ben je op zoek naar een meewerkstage met specialisme Marketing / Development / Finance? En ben je minimaal 5 maanden beschikbaar? Laat het ons weten! Payper is een innovatief en dynamisch bedrijf waar je met veel vrijheid jezelf in een hoog tempo kan ontwikkelen.

bekijk deze stage »