HR-PLATFORM

Onze HR-dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform PayperOne. PayperOne digitaliseert je HR-processen, kan alle typen verloningen aan, ondersteunt alle cao's en is bovendien altijd, overal en voor iedereen bereikbaar: Built on Salesforce Platform. 

PayperOne: Hét datagedreven HR-platform

HR-Platform als basis voor jouw HR-afdeling

Onze dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in ons eigen platform PayperOne. Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM-software, en biedt alle gebruikers maximale transparantie en gemak. Payper heeft een eigen team van ICT-ontwikkelaars dat dagelijks werkt aan het uitbreiden en optimaliseren van het platform. Met deze ontwikkelkracht zijn we in staat om maatwerk te leveren en snel te handelen. We blijven investeren in PayperOne omdat we geloven in innovatie en nieuwe technologieën omarmen.

Maak direct verbinding met medewerkers, kandidaten en relaties. Iedereen beschikt over een eigen account, met verschillende rechten. Hierdoor kan er ieder moment bijgestuurd worden. Doordat PayperOne cloud software is, heb je met elke gewenste device toegang tot het platform.

Volledige focus op je onderneming

Tijdrovende administratieve processen zoals het verwerken van urenregistratie, het verloningsproces, facturatie, contract,- en debiteurenbeheer worden volledig overgenomen. Zo kun je blijven focussen op jouw dagelijkse business. Door samen te werken met Payper profiteer je ook van ons advies over kostprijs en voorfinanciering.

Zekerheid door certificeringen

Voldoe aan de strenge wet- en regelgeving met betrekking tot personeels- en loonadministratie.

  • NEN 4400-1 gecertificeerd
  • SNA geregistreerd
  • NIRPA geregistreerd
  • Lid van HR Open Standards

De WKA-verklaringen van Payper geven zekerheid over de afdracht van onder andere sociale premies.

PayperOne is succesvol gekoppeld met