altijd bereikbaar

PayperOne, onze human resources cloud oplossing

Onze HR-dienstverlening is compleet digitaal ondergebracht in een door ons eigen ontwikkelde cloud applicatie PayperOne. Schaalbare HR software gebouwd op Salesforce.

PayperOne zorgt voor minder administratieve lasten en een efficiënter personeelsbeleid

PayperOne helpt bij het automatiseren en digitaliseren van belangrijke HR-processen, zoals verlof- en verzuimregistratie, salarisadministratie en talentmanagement, waardoor administratieve lasten afnemen en personeelsbeleid efficiënter wordt uitgevoerd. Dit leidt tot een betere productiviteit, tevredenheid van werknemers en naleving van regelgeving en CAO's.

Maak direct verbinding met medewerkers, kandidaten en relaties. Iedereen beschikt over een eigen account, met verschillende rechten. Hierdoor kan er ieder moment bijgestuurd worden. Doordat PayperOne cloud software is, heb je met elke gewenste device toegang tot het platform.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

bekijk onze PayperOne instructievideo's »

geschikt voor alle type verloningen

Vast, variabel of flexverloning? Maandeljikse, vierweken of weekverloningen? Geen probleem met PayperOne.

ondersteunt alle CAO's

Past de regels voor verlof, vergoedingen, verloning en andere arbeidsvoorwaarden horende bij een CAO automatisch toe op de personeelsgegevens.

toegang vanaf elke locatie

Met onze cloud-gebaseerde oplossing hebben medewerkers en managers toegang tot HR-gegevens vanaf elke locatie, ieder apparaat en op elk moment.

gebouwd op Salesforce

het biedt gebruikers de mogelijkheid om HR-gegevens efficiënt te beheren en te analyseren, en dit alles binnen het Salesforce-ecosysteem

maatwerk oplossing

Wij hebben een eigen team van ICT-ontwikkelaars dat dagelijks werkt aan het uitbreiden en optimaliseren van het platform en in staat is om maatwerk oplossingen te ontwikkelen.

schaalbaar en veilig

PayperOne kan eenvoudig worden geschaald naar de groei van het bedrijf. Het biedt hoogwaardige beveiliging en disaster recovery-oplossingen.

integratie met jouw software en ICT-systemen

Onze software kan vaak gemakkelijk worden geïntegreerd met andere software, zoals boekhouding of CRM.

payperone screenshot
logo payper wit
payperone screenshot2

PayperOne & Salesforce —

Het platform is gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider in cloudbased CRM-software, en biedt alle gebruikers maximale transparantie en gemak. Payper heeft een eigen team van ICT-ontwikkelaars dat dagelijks werkt aan het uitbreiden en optimaliseren van het platform. Met deze ontwikkelkracht zijn we in staat om maatwerk te leveren en snel te handelen. Wij omarmen nieuwe technologieën en geloven in innovatie, daarom blijven wij investeren in PayperOne.

Met PayperOne beschik je binnen een paar muisklikken over actuele informatie. Van facturen, kandidaat-informatie tot ziekteverzuim, alle HR-informatie wordt overzichtelijk weergegeven in duidelijke dashboards. Waar, wanneer en zoals je maar wilt.

Maak direct verbinding met medewerkers, kandidaten en relaties. Iedereen beschikt over een eigen account en heeft daarmee realtime toegang tot de voor zichzelf relevante informatie. Hierdoor kan er ieder moment bijgestuurd worden. Doordat PayperOne cloud software is, heb je met elke gewenste device toegang tot het platform

Breng medewerkers met elkaar in contact zodat ze op alle niveaus met elkaar kunnen samenwerken, ongeacht rol of locatie. Maak medewerkers onderdeel van je organisatie en zorg ervoor dat iedereen betrokken is en meedenkt.

Tijdrovende administratieve processen zoals het verwerken van urenregistratie, het verloningsproces en contractbeheer worden volledig overgenomen. Zo kun je blijven focussen op jouw dagelijkse business. Door samen te werken met Payper profiteer je ook van ons advies over kostprijs en voorfinanciering.

Het platform faciliteert je in het juist toepassen van de CAO. Alle cao's van onze klanten, nu al ruim 100, zijn opgenomen in het platform en altijd beschikbaar. Hierdoor betaal je je mensen altijd het salaris, conform de juiste cao.

Voldoe aan de strenge wet en regelgeving met betrekking tot personeels- en loonadministratie.

• NEN 4400-1 gecertificeerd
• SNA geregistreerd
• NIRPA geregistreerd
• Lid van HR Open Standards

De WKA-verklaringen van Payper geven zekerheid over de afdracht van onder andere sociale premies.

Meer over certificaten & verklaringen

ontdek PayperOne

wil je graag een demo van de mogelijkheden van onze cloud oplossing?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe PayperOne ook jouw administratieve lasten en HR processen kan vereenvoudigen. Een half uurtje is genoeg want goede software heb je zo uitgelegd. Maak een afspraak met 1 van onze specialisten via het online agenda.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

bekijk onze PayperOne instructievideo's »
payperone screenshot3

zo gaat onze HR-software je helpen

altijd en overal

één digitale omgeving voor medewerkers, kandidaten en relaties, met onze cloudsoftware PayperOne.

employee self service

iedereen beschikt over een eigen account en heeft daarmee realtime toegang tot zijn/haar eigen informatie.

kennisbank

veelgestelde HR-vragen, maar ook arbeidsjuridische vragen en vragen over het gebruik van PayperOne.

to-do's

af te ronden inschrijvingen, te controleren medewerkers, te verlengen medewerkers, te controleren uren, etc.

soepele onboarding

de eerste kennismaking met je bedrijf is belangrijk. PayperOne helpt met een soepele onboarding.

gegevens­centralisatie

Breng medewerkers met elkaar in contact zodat ze op alle niveaus met elkaar kunnen samenwerken, ongeacht rol of locatie.

urenregistratie

onze garantie van een stipte en correcte uitbetaling van salarissen. Ook alle 100+ cao’s van onze klanten zijn beschikbaar.

real-time inzichten

van facturen en kandidaat-informatie tot ziekteverzuim. Alle data binnen handbereik in overzichtelijke dashboards.

PayperOne is reeds succesvol gekoppeld met