flexibele zekerheid

payrolling in de transport en logistiek zorgt voor flexibiliteit en zekerheid

Payrolling biedt de mogelijkheid om je volledig te richten op je bedrijf in de transport en logistiek. Hierdoor kun je snel inspelen op de marktvraag zonder je zorgen te maken over personeelszaken. Door deze taken uit te besteden aan Payper, kun je je volledig op het ondernemen richten.

Wat kan payroll voor de transportsector betekenen?

Een vast contract geeft medewerkers meer zekerheid, maar doordat werkgevers in de logistieke sector vaak snel op- of af moeten kunnen schalen, kiezen logistieke werkgevers vaak voor flexibele contracten.

Door middel van payroll is het toch mogelijk om zowel flexibiliteit als zekerheid te bieden. Met payroll draag je het juridisch werkgeverschap over aan een payroll partner. Dit geeft jou als ondernemer de flexibiliteit die je nodig hebt en je kunt medewerkers tegelijkertijd zekerheid bieden zonder vast te zitten aan vaste contracten. Daarnaast wordt de complete loonadministratie uit handen genomen.

Door het overdragen van het juridisch werkgeverschap krijg je weer tijd en ruimte die je kunt investeren in je personeel en het uitbouwen van het bedrijf. Je krijgt weer ruimte voor de planning en communicatie naar je medewerkers. Voor je personeel verandert er op de werkvloer zelf niets. Je blijft je medewerkers nog steeds aansturen zoals je gewend bent.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

je focus kan weer naar de klantbeleving

je besteedt al je operationele HR-taken, inclusief het juridisch werkgeverschap aan ons uit. Maar jij houdt gewoon de leiding over je medewerkers!

flexibiliteit en snelle inzet

Payrolling in de transport en logistiek stelt bedrijven in staat om snel en eenvoudig in te spelen op veranderende vraag door flexibele inzet van personeel zonder zich zorgen te maken over de aanstelling en het loon.

je maakt je geen zorgen over verzuim

werkgeversrisico's zoals verzuim en -beheer nemen wij voor onze rekening. Als een medewerker ziek wordt, loop je geen risico en heb jij dus geen kosten.

het salaris is altijd juist en op tijd

Je kunt je concentreren op jouw bedrijf, zonder je druk te maken over administratieve zaken zoals salaris, pensioen, verzekeringen en premies, want wij verzorgen dat allemaal voor je op tijd en correct.

je behoudt grip op kwaliteit

omdat je jouw medewerkers zelf werft, heb je grip op de kwaliteit. Maar dan zonder alle administratieve lasten.

je bent verlost van operationele hr-vragen

wij beantwoorden bijna alle operationele HR-vragen van jouw mensen. Zodat jij kan blijven focussen op het ondernemen.

je kan rekenen op onze juridische ondersteuning

ook voor juridisch advies kan jij en je medewerkers bij ons terecht.

hoe gaat payroll in de transport en logistiek in zijn werk —

Bij payrolling bepaal je zelf wie er voor je komt werken, wanneer, hoe vaak en voor welk salaris. Wij verzorgen vervolgens de administratie, indiensttreding en alles wat daarbij hoort. Jij blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw mensen en planning, terwijl wij ons bezighouden met de administratieve verplichtingen. Hierdoor houd je meer tijd over om je te concentreren op je medewerkers en de groei van je bedrijf.

logo payper wit
delivery company employees driving a cargo vehicle

— besparen op totale kosten en administratieve lasten

In deze sector met veelal lage marges is het van essentieel belang het kostenaspect van het ondernemen goed te bewaken.  Door hoge werkgeverslasten in de transport en logistiek is het verschil in kosten tussen payroll en zelf verlonen erg klein. Met één contact voor al je HR-zaken kun ook jij besparen op totale kosten.

Wanneer je met personeel op payroll basis werkt, ben je daarnaast ook uiterst flexibel en wendbaar. Want je betaalt alleen voor gewerkte uren zonder de administratieve rompslomp en werkgeversrisico’s!  Payroll is hierdoor erg geschikt en populair binnen de transportsector. Bovendien is payroll vaak goedkoper dan het zelf aannemen van medewerkers.

Benieuwd naar de kosten voor jouw bedrijf? Een van onze adviseurs zet dit graag voor je op een rij.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

payroll is ook gunstig voor jouw medewerkers in de transport en logistiek —

Voor jouw medewerkers is payroll ook een voordelige keuze. Ze krijgen de zekerheid van dezelfde arbeidsvoorwaarden en een CAO-conform salaris. Bovendien bouwen ze ook pensioen op. Door de versterkte rechten en zekerheden voor payrollmedewerkers, kun je als werkgever ook meer flexibele medewerkers aan je organisatie binden. 

Als payrollbedrijf neemt Payper de medewerkers op de loonlijst over en wordt juridisch de werkgever. De payrollmedewerker ontvangt dan een arbeidscontract, salarisstroken en jaaropgaven vanuit Payper. Voor HR-vragen kunnen ze terecht bij ons. Voor de medewerker is het vrijwel alleen administratief merkbaar dat ze op payroll basis werken.

Kies jij ook voor payroll via Payper?

veelgestelde vragen over Payrolling
voordelen voor jouw medewerkers
onze hr-cloud software
vakcertificaten en verklaringen
klantverhalen

zorgeloos payrolling

mogen we een half uurtje van jouw tijd?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken want met Payper kun je ervan verzekerd zijn dat alle medewerkers continuïteit hebben, uitstekende arbeidsvoorwaarden, naleving van de CAO's voor Transport en Logistiek en een juiste en tijdige uitbetaling van hun loon en vergoedingen.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

kiezen voor Payper is kiezen voor zorgeloze en zuivere payrolling

Payper onderscheidt zich als payroll specialist van concurrenten met ‘zuivere payroll’. Een verbeterde versie van de bewezen payrolling formule. En daarmee bedoelen we; geen trucjes, geen shortcuts, geen halve beloftes maar zorgeloze zekerheid voor jou en voor je mensen. Wij plaatsen mensen steeds op de eerste plaats, people first!

efficient

minder operationele HR-taken en optimale en kwaliteitsvolle HR-ondersteuning.

veilig

beperk werkgeversrisico’s terwijl je toch een band opbouwt met de medewerkers.

gelijkwaardig

arbeidsvoorwaarden die gelijk zijn aan die van je vaste personeel.

zuiver

geen contractuele trucjes, geen shortcuts, geen halve beloftes.

zij kozen reeds voor zorgeloos payrolling