gemak en flexibiliteit

stressvrij ondernemen met payrolling voor het mkb

payrolling staat voor gemak, flexibiliteit, minder risico’s en minder financiële rompslomp. Je kunt je werknemers zelf werven en selecteren, maar de verplichtingen en risico's die bij het werkgeverschap horen nemen wij uit handen.

payroll van Payper ontzorgt financieel, juridisch en administratief het MKB

Als MKB ondernemer is het belangrijk om je tijd en aandacht te richten op de corebusiness. Payrolling kan je hierbij helpen door de zorgen rondom personeelsadministratie uit handen te nemen, waardoor jij je volledig kunt richten op de groei van je bedrijf.

Payrolling door Payper betekent dat de verplichtingen en risico's van werkgeverschap en salarisadministratie van jouw MKB bedrijf door ons worden overgenomen. Wij van Payper nemen dus het juridisch werkgeverschap voor de medewerkers van jouw bedrijf over. 

Payrolling is daarom een effectief middel om personeel in dienst te nemen zonder dat je onderneming extra werkgeversrisico’s loopt.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

je focus kan volledig naar je corebusiness

je besteedt al je operationele HR-taken, inclusief het juridisch werkgeverschap aan ons uit.

flexibiliteit en snelle inzet

payrolling biedt MKB bedrijven de mogelijkheid om snel en flexibel personeel in te zetten zonder zich zorgen te maken over de aanstelling en het loon.

je maakt je geen zorgen over verzuim

directe kosten en risico's veroorzaakt door bijvoorbeeld ziekte en ander verzuim zijn niet langer jouw zorg en nemen wij van je over.

het salaris is altijd juist en op tijd

salarisbetaling, pensioenregelingen, verzekeringen, premie afdrachten verzorgen wij en dit steeds correct en op tijd.

je behoudt grip op kwaliteit

omdat je jouw medewerkers zelf werft, behoud je de regie op de kwaliteit. Wij staan in voor de administratie en indiensttreding.

je bent verlost van operationele hr-vragen

wij beantwoorden bijna alle operationele HR-vragen van jouw mensen. Zodat jij kan blijven focussen op het ondernemen.

je kan rekenen op onze juridische ondersteuning

ook voor juridisch advies kan jij en je medewerkers bij ons terecht.

hoe gaat payroll voor het MKB in zijn werk —

bij payrolling bepaal je zelf wie er voor je komt werken, wanneer, hoe vaak en voor welk salaris. Wij verzorgen vervolgens de administratie, indiensttreding en alles wat daarbij hoort. Jij blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van jouw mensen en planning, terwijl wij ons bezighouden met de administratieve verplichtingen. Hierdoor houd je meer tijd over om je te concentreren op de groei en de medewerkers van je bedrijf.

logo payper wit
car mechanic team using laptop boosting car engine at auto repai

— is payrolling interessant voor jouw MKB bedrijf?

Wanneer je als MKB-ondernemer met personeel op payroll basis werkt, ben je uiterst flexibel en wendbaar. Je weet van te voren wat jouw personeelskosten zijn en je betaalt alleen voor gewerkte uren zonder de administratieve rompslomp en andere werkgeversrisico’s verbonden aan het materiële en juridische werkgeverschap! De financiële administratie wordt hierdoor beperkter en veel inzichtelijker, waarmee je direct een aanzienlijke kostenbesparing kunt realiseren.

Payroll is voor het midden- en kleinbedrijf vaak goedkoper en minder risicovol dan er zelf een salarisadministratie en contracten op na te houden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat een van onze payroll-experts alles vrijblijvend voor je uitrekenen.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

payroll is ook gunstig voor jouw medewerkers —

Voor jouw medewerkers is payroll vaak ook een voordelige keuze. Ze krijgen de zekerheid van dezelfde arbeidsvoorwaarden en een CAO-conform salaris. Bovendien bouwen ze ook pensioen op. Door de versterkte rechten en zekerheden voor payrollmedewerkers, kun je als werkgever ook meer flexibele medewerkers aan je mkb-bedrijf binden. 

Als payrollbedrijf neemt Payper de medewerkers op de loonlijst over en wordt juridisch de werkgever. De payrollmedewerker ontvangt dan een arbeidscontract, salarisstroken en jaaropgaven vanuit Payper. Voor HR-vragen kunnen ze terecht bij ons. Voor de medewerker is het vrijwel alleen administratief merkbaar dat ze op payroll basis werken.

Kies jij ook voor payroll via Payper?

veelgestelde vragen over Payrolling
voordelen voor jouw medewerkers
onze hr-cloud software
vakcertificaten en verklaringen
klantverhalen

zorgeloos payrolling

mogen we een half uurtje van jouw tijd?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken want met Payper kun je ervan verzekerd zijn dat alle medewerkers continuïteit hebben, uitstekende arbeidsvoorwaarden, naleving van de CAO's en een juiste en tijdige uitbetaling van hun loon en vergoedingen.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

kies voor onze zorgeloze en zuivere MKB payroll oplossing

Payper onderscheidt zich als payroll specialist van concurrenten met ‘zuivere payroll’. Een verbeterde versie van de bewezen payrolling formule. En daarmee bedoelen we; geen trucjes, geen shortcuts, geen halve beloftes maar zorgeloze zekerheid voor jou en voor je mensen. Wij plaatsen mensen steeds op de eerste plaats, people first!

efficient

minder operationele HR-taken en optimale en kwaliteitsvolle HR-ondersteuning.

veilig

beperk werkgeversrisico’s terwijl je toch een band opbouwt met de medewerkers.

gelijkwaardig

arbeidsvoorwaarden die gelijk zijn aan die van je vaste personeel.

zuiver

geen contractuele trucjes, geen shortcuts, geen halve beloftes.

zij kozen reeds voor zorgeloos payrolling