PAYPER DE VASTE WAARDE IN FLEXIBEL WERK

Als ondernemer wilt u uw klanten altijd optimaal kunnen bedienen. Uw personeel is hierbij uw belangrijkste werkkapitaal. Om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen is een goede organisatie van uw flexibele personeelsinzet dan ook cruciaal. En daar komt nogal wat bij kijken. Hoe vangt u de pieken en dalen in uw bedrijf op? Hoe regelt u uw werkgeversrisico’s en kostenbeheersing, hoe gaat u om met arbeidsflexibiliteitsproblemen en met de bijbehorende administratieve rompslomp? Maar bovenal: hoe zorgt u ervoor dat uw flexibele werknemers optimaal van waarde zijn én blijven voor uw bedrijf?


GOED WERKGEVERSCHAP


Goed werkgeverschap betekent goede zorg voor uw medewerkers. Bij payrolling behouden werknemers de zekerheid en voordelen van een vaste baan. Ze bepalen daarbij zelf of ze hun salaris elke week of per 4 weken ontvangen. Ze hebben toegang tot een helpdesk en hun online personeelsdossier. En ze profiteren van aantrekkelijke, collectieve auto-, inboedel- en ziektekostenverzekeringen.

Edwin Schaap

Algemeen directeur

Eric Snoeren

Financieel directeur


OPEN KARAKTER, FRISSE BLIK

We zijn kritisch en klantgericht. U kunt er op rekenen dat we altijd zeggen en doen wat het beste voor u is. Zoals duidelijk zijn, bijvoorbeeld in offertes. Daarin vermelden we een all-in omrekenfactor, dus inclusief reserveringen en inlenersbeloning. Geen onverwachte kosten in een latere fase. U weet direct wat u betaalt en wat u daarvoor krijgt. Payper biedt strategisch advies en branchespecifieke oplossingen op het gebied van payrolling, hr- en backoffice services. Wij nemen uw werkgeverszorgen weg en zorgen ervoor dat u uw flexwerkers zo efficiënt en effectief mogelijk kunt inzetten. Zodat u samen met hen extra waarde kunt creëren voor uw klanten en kernactiviteiten. En daar profiteert uiteindelijk uw hele bedrijf van.

PAYPER VERGROOT DE WAARDE VAN FLEXWERKERS DOOR:

de behoeften van flexwerkers en werkgevers optimaal op elkaar af te stemmen

maximale flexibiliteit van dienstverbanden voor u en uw medewerkers

te focussen op duurzame inzetbaarheid.

GOED OM TE WETEN


Image
Image

Payper is NEN 4400-1 gecertificeerd, SNA geregistreerd, NIRPA geregistreerd en lid van HR Open Standards. De WKA-verklaringen van Payper geven zekerheid over de afdracht van o.a. sociale premies. Payper staat ingeschreven bij het Register Normering Arbeid. Dit bewijst dat: administratie- en HR-diensten aan strenge kwaliteitsrichtlijnen voldoen; onze medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland te werken; we loonheffingen en omzetbelasting tijdig en correct afdragen.

  • administratie en HR diensten aan strenge kwaliteitsrichtlijnen voldoen;
  • onze medewerkers gerechtigd zijn in Nederland te werken;
  • we loonheffingen en omzetbelasting tijdig en correct afdragen.