correct en foutloos

een foutloze salaris­administratie met payroll outsourcing

Als werkgever ontkom je niet aan de salarisadministratie. Die moet gewoon goed geregeld zijn, zodat je medewerkers foutloos en op tijd kunnen worden uitbetaald.

het salaris op tijd en foutloos, altijd!

Maandverloning vertegenwoordigd 75% van alle verloningen in Nederland. De overige 25% zijn vierweken of weekverloningen. Vaak gaan deze laatste ook gepaard met vele mutaties en wisselende uren. En dat is voor vele salarisadministratiekantoren en accountants vaak lastig.

Naast gewone verloning zijn we gespecialiseerd in het verwerken van flexibele verloningsoplossingen, waardoor je efficiënter en effectiever kan werken. Door onze jarenlange ervaring en expertise in payroll outsourcing, kunnen wij garanderen dat ook jouw salarisadministratie snel, efficiënt en foutloos wordt verwerkt.

esther klip

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Esther, salesconsultant Payper

bespaar tijd en energie

door je salarisadministratie uit te besteden, kan jij je concentreren op jouw core business en dat bespaart je veel tijd en energie.

foutloze salarisverwerking

foutloze administratie van salarissen vereist expertise en specialistische kennis. Een fout kan je duur komen te staan.

juridische verantwoordelijkheid

wanneer je de salarisadministratie uitbesteedt ben je zelf niet verantwoordelijkheid voor eventuele fouten of overtredingen.

flexibiliteit in verschillende tijdvakken

je kan sneller inspelen op veranderingen. Vast, variabel en/of flexverloning? Onze systemen zijn hierop volledig ingericht. 

gecertificeerde kwaliteit

volledig gecertificeerd in onze vaardigheden en kennis om een foutloze salarisverwerking te garanderen.

kennis van wet- en regelgeving

val terug op specialisten die op de hoogte zijn van de laatste wet- en regelgeving.

HR en juridische vraagbak

naast de salarisverwerking kan je ons ook bellen voor vraagstukken op HR en juridisch vlak.

integratie met jouw software en ICT-systemen

onze oplossing integreren we makkelijk met jouw plannings- of kloksystemen.

wij verwerken alle type verloningen en contracten —

Of je nu per week, vier weken of per maand wil verlonen, dat kunnen we allemaal voor je verzorgen. En heb je naast eigen personeel ook nog te maken met ZZP-verloning? Dan pakken we die ook mee over, geen probleem. Je kiest dus zelf de vorm van uitbesteding en verandert je behoefte? Switchen is eenvoudig.

logo payper wit

De kosten van payroll outsourcing variëren afhankelijk van de grootte van het bedrijf, de gewenste optionele diensten en de duur van het contract. Over het algemeen zijn de kosten voor het uitbesteden van de salarisadministratie gebaseerd op een vast maandelijks tarief. 

Afhankelijk van de specifieke salarisverwerkingsbehoeften kunnen wij ook tarieven aanbieden voor bedrijven die specifiek op zoek zijn naar maatwerkoplossingen.

Wij zorgen steeds voor een duidelijke uitleg over de kosten in onze offerte en contract. Het is belangrijk om te weten dat een lager tarief bij een andere aanbieder niet altijd betekent dat het de beste oplossing is.

Het uitbesteden van de salarisadministratie biedt vele voordelen voor jouw werknemers, zoals een tijdige en correcte verwerking van salarissen, een betere communicatie over verlof- en verzuimregistratie en een snellere afhandeling van vergoedingen en verloningen. Wij beantwoorden vragen over belastingen en sociale premies. We geven jouw werknemers een gevoel van zekerheid, dat hun salarisverwerking snel, efficiënt en foutloos wordt verwerkt.

Bovendien, helpen onze systemen en software bij het verminderen van administratieve lasten voor werknemers.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis rhoncus ex sed odio vehicula, eget tempor urna rutrum. Ut risus nisl, euismod a sodales condimentum, suscipit et tortor. Quisque elementum mi id justo luctus, vel consectetur sem hendrerit. Sed dignissim erat mi, id aliquet est varius vitae. Fusce sed convallis massa, et imperdiet lacus. Nullam tincidunt lorem ac dapibus hendrerit. Donec facilisis condimentum eros nec tincidunt. Donec vel elit id felis euismod varius. Curabitur luctus nulla eget ornare tristique. Sed cursus, augue a placerat porta, purus lorem tristique leo, vel semper nulla urna id lorem. Fusce et consectetur felis, eu posuere metus. Vivamus sed tristique orci.

Vestibulum bibendum ullamcorper augue eget feugiat. Nunc mi arcu, vehicula vel enim ut, finibus euismod quam. Cras consequat lobortis tincidunt. Ut commodo semper mattis.

Integer vitae neque tincidunt, viverra velit non, convallis dui. Etiam in magna molestie, interdum lectus ac, hendrerit massa. Donec suscipit urna purus, in imperdiet libero laoreet eu. Vivamus a consectetur nisl. Cras rutrum orci id ipsum aliquam faucibus. Duis sit amet mauris vitae arcu dapibus cursus. Sed tempus, lorem et scelerisque ullamcorper, dui lorem varius arcu, ac placerat massa massa sit amet enim. Sed laoreet bibendum tincidunt.

optioneel case management ziekteverzuim —

besteed de verantwoordelijkheid voor het beheren en coördineren van ziekteverzuim van jouw werknemers uit. Onze case managers begeleiden jouw werknemers bij het aanvragen van bijvoorbeeld een verzuimverzekering, het opstellen van verzuimplannen en het onderhouden van contact met de bedrijfsarts.

De Wet Poortwachter is een wetgeving in Nederland die gericht is op het bevorderen van een snelle terugkeer van werknemers naar hun werk na ziekteverzuim. De wet stelt dat werkgevers verantwoordelijk zijn voor het begeleiden en ondersteunen van werknemers tijdens ziekteverzuim. 

Onze case managers ziekteverzuim hebben als doel om een snelle en efficiënte terugkeer van werknemers naar hun werk te bevorderen en tegelijkertijd de kosten van ziekteverzuim te beperken.

foutloos salaris

mogen we een half uurtje van jouw tijd?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij een ‘foutloze salarisadministratie’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Maak een afspraak met 1 van onze specialisten via het online agenda.

esther klip

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Esther, salesconsultant Payper

Payper zorgt voor continuïteit en een zorgeloze salarisverwerking

Continuïteit is belangrijk bij salarisverwerking omdat het ervoor zorgt dat de verwerking van salarissen op tijd en correct wordt gedaan, zonder onderbrekingen of vertragingen. Wanneer er onderbrekingen of vertragingen optreden in de salarisverwerking, kan dit leiden tot frustratie en ontevredenheid bij werknemers, fouten in de verwerking van salarissen en zelfs juridische problemen.

Continuïteit in jouw salarisverwerking kan worden bereikt door het uitbesteden van de salarisadministratie aan Payper. Wij zorgen ervoor dat er altijd iemand beschikbaar is om de salarisverwerking te verzorgen.

flexibiliteit

vast, variabel of flexverloning? Foutloos en op tijd, altijd!

deskundigheid

steeds op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

transparant

heldere communicatie over de salarisadministratie.

continuïteit

continuïteit gegarandeerd zonder onderbrekingen.

zij kozen reeds voor zorgeloos payrolling