Persbericht

Dit zijn de meest­belovende Startups van 2021

De vakjury heeft uit bijna vijftig nominaties van Startups uit heel Nederland een selectie gemaakt. Deze twaalf meestbelovende startup ondernemingen staan met hun product op de expo in Podium Bloos in Breda tijdens op 19 oktober a.s. De jury heeft de startups beoordeeld op: impact, ondernemerschap, innovatie en groeikansen.

Leestijd ongeveer

Startup ondernemers zorgen voor innovatie en zijn vaak bezig met het oplossen van hedendaagse problemen

Startup ondernemers zorgen voor innovatie en zijn vaak bezig met het oplossen van hedendaagse problemen. De Breda Startup community geeft ze graag een podium waar ze kunnen werken aan naamsbekendheid en nieuwe netwerkrelaties aangaan.

In 2021 wordt voor de 7e maal De Startup Award uitgereikt voor de ‘beste’ startup onderneming. De finale hiervoor vindt plaats in theater Podium Bloos in Breda op 19 okt a.s. Op deze avond gaat er een aantal finalisten live hun bedrijf pitchen aan publiek en de vakjury.

Dat De Startup Award ook nationaal in de smaak valt, blijkt wel uit de vele nominaties uit geheel Nederland. Dit jaar was het voor het eerst mogelijk om ook van buiten Breda mee te doen.

Most Promising Startup 2021

De vakjury heeft de volgende Startups sowieso al beloond met de titel ‘Most Promising Startup 2021’: A Perfect Jane, Clonable, Charge free room, Citysteps, HalloLex, Jouw Meedenker, Sportwallet, Squad Mobility, The Agent Assistent, Unpluq, TipDo en You Lucky Bird.

Uit de keuze van de vakjury blijkt dat startups bezig zijn met het oplossen van actuele problemen en hier zelf een oplossing voor hebben ontwikkeld. De startup bedrijven houden zich o.a. bezig met belangrijke onderwerpen als duurzaamheid, mobiliteit, energie en gezondheid.

Wil je de finale bijwonen? Dat kan. Meld je dan hier aan.

Over Breda Startup

Breda Startup is een hechte community van ondernemers en bedrijven die innovatie en groei belangrijk vinden. Samen werken we aan een waardevolle en veerkrachtige economie door kennis, daadkracht en netwerk te delen met elkaar. Jaarlijks reiken we de De Startup Award uit voor de meest kansrijke startup onderneming van het jaar. 

Website: www.bredastartup.nl 

nieuw project 1

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 7 oktober, 2021
Gewijzigd: 7 oktober, 2021
Leestijd:
Categorie: