Wij staan klaar om onze bijdrage te leveren

De corona crisis raakt ons allemaal en in deze hectische tijd hebben we elkaar hard nodig. Heel veel bedrijven, waaronder wij, worden hard geraakt door de sluiting van bedrijven en gevolgen hiervan. We hebben daarom verschillende initiatieven opgestart waarmee we zowel werkgevers en werknemers willen ondersteunen in deze onzekere tijd.

Rust in deze roerige tijd

Door de corona crisis zijn er verschillende uitdagingen ontstaan. We zien een grote vraag van personeel ontstaan om de piek van de sectoren zoals de zorg en de agrarische sector op te vangen. Aan de andere kant zitten veel medewerkers thuis die juist graag willen en kunnen werken, denk aan horeca personeel. De verschuiving van personeel en het snel inzetten van medewerkers van andere bedrijven of sectoren gaat gepaard met tijdrovende administratieve processen. Voor de groep die wel thuis kunnen werken ontstaat de behoefte om goed met elkaar in contact te blijven. Voor deze uitdagingen bieden wij uitkomst.

Vraag en aanbod bij elkaar brengen

Als groot werkgever hebben we veel connecties en wat een bedreiging is voor de één, kan een kans betekenen voor de ander. Wij zetten graag onze kracht en netwerk in om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Juist nu er een grote personele verschuiving ontstaat.

Heb je medewerkers die graag aan de slag willen, maar die nu niet kunnen werken? Laat het ons weten. Ook wanneer je zelf te maken hebt met onderbezetting en je wilt graag hulp van andere ondernemers: we brengen je graag in contact!

Wij nemen je risico’s en administratie uit handen

De verschuiving van personeel en het snel inzetten van medewerkers van andere bedrijven of sectoren gaat gepaard met grote administratieve processen. Onboarding, contractvormen, betalingen, loonstroken. Allemaal verplichte administratieve processen die in een normale situatie al complex zijn. Rompslomp waar je nu al helemaal niet op zit te wachten.

Met onze payroll oplossing nemen we zowel je administratie als de werkgeversrisico’s uit handen. Heb je te maken met grote personele verschuivingen? Wij kunnen de medewerkers een dienstverband aanbieden of het administratieve proces rondom werkgeverschap compleet uit handen nemen, middels ons payroll-systeem PayperOne. Dat levert je tijd en rust op, wetende dat het goed geregeld is.

Trindle: blijf met elkaar verbonden

Als HR-Manager of werkgever wil je weten hoe je medewerkers zich voelen en een vinger aan de pols houden. Je werknemers zitten thuis en het contact wat voorheen zo vanzelfsprekend was, is er niet nu niet. Je wilt weten hoe het met ze gaat, wat er in ze omgaat, en hoe je ze kan helpen. Je verliest contact met elkaar, dat is het ergste.

Het is nu essentieel om verbonden te blijven met je medewerkers. Met Trindle kun je in contact blijven met grote groepen thuiswerkende medewerkers. Zo blijf je betrokken bij elkaar en krijgen je de juiste feedback van je medewerkers. Juist om deze reden stellen we Trindle gratis beschikbaar voor iedereen die ermee wil werken.

Solidariteit

Het zal een moeilijke tijd worden, maar samen komen we er doorheen. Wij hopen dat onze initiatieven een positieve bijdragen leveren en jouw als werkgever wat rust kunnen bieden in deze onzekere tijd. Ken je bedrijven, mensen of anderszins die hulp nodig hebben op dit vlak, schroom niet om ons te berichten. Wij staan klaar om onze bijdrage te leveren!