Werkgeluk

4 jaar in dienst bij Payper!

Tijd voor een verrassing voor Wessel Vijverberg, werkzaam bij opdrachtgever SPB Personeel (Schröder PersoneelsBemiddeling)

Leestijd ongeveer

Tijd voor een verrassing voor Wessel Vijverberg, werkzaam bij opdrachtgever SPB Personeel (Schröder PersoneelsBemiddeling)

“Wat gaaf dat je ook naar de training van het team van Para Ateliek komt kijken.”, zegt directeur van People First Group Edwin Schaap. “Aangezien je volgende maand al 4 jaar bij ons in dienst bent, vonden wij het tijd voor een verrassing en een interview.”

Kun je wat meer vertellen over Wessel?

“Op mijn 17e was ik klaar met school en daarna deed ik de vooropleiding van de politie. Na de afronding daarvan kwam ik er achter dat dit niet echt iets voor mij was. Armando Schröder, directeur van SPB woonde vlakbij mij en in de vakantie periode had hij iemand nodig. Ik ben daar begonnen als sloper, productie medewerker en assistent zonnepanelen.” zegt Wessel lachend. “Toen zei Armando ineens; wil je bij mij op kantoor komen werken? Ik ben toen de planning en de verloning gaan doen van de uitzendkrachten.”

Dus je bent niet alleen in dienst bij Payper, maar je werkt ook nog eens veel met Payper samen?

“Ja klopt! Ik voer de uren in en geef ze dan door aan Payper. Ik heb dagelijks contact met Kim of Bram van Payper over het aanmaken van de contracten en de plaatsingen. Het leuke is dat ik zelf ook bij Payper in dienst ben. In augustus dus al 4 jaar. Ik merk eigenlijk niet eens dat ik zelf bij Payper in dienst ben dus ik ben heel tevreden hoe alles al jaren loopt. Ik zit ook helemaal op mijn plek bij SPB en zou niet meer anders willen.”

Wat vind je van de Missie “People first”?

“Sowieso belangrijk om medewerkers op nummer 1 te zetten, omdat het om hen gaat. Dat geldt ook voor SPB. Wij kennen iedereen bij naam en niemand is bij ons een nummer. Dus deze visie en missie past ook helemaal bij het bedrijf waar ik voor werk. Ik heb verhalen van jongens gehoord over een ander uitzendbureau en hoe het er aan toe ging voor ze bij ons kwamen werken. Zij moesten bijvoorbeeld twee maanden wachten op hun geld. Via Payper is altijd een week na het werken het geld aanwezig.

Het lijkt normaal, maar in deze branche is dat kennelijk niet altijd zo. Bij SPB gaat het heel goed en we hopen dat het zo blijft lopen. En dat kan door de uitzendkrachten tevreden te houden, alles goed te regelen en het geld op tijd te storten. Facturen zijn altijd duidelijk en kloppen altijd. Dus klanten klagen ook nooit over dat de factuur niet klopt. Allemaal dankzij de samenwerking tussen SPB en Payper.”

Waarom is die samenwerking prettig?

“Als voorbeeld kan ik de manier van contracten aanmaken in het systeem noemen: super makkelijk. Wij gebruiken PayperOne. In principe kan ik alles zelf maar voor de snelheid bel ik vaak nog even Bram of Kim om te checken of alles goed is verlopen. Het contact tussen ons en Payper is echt goed. We zijn meerdere keren uitgenodigd op kantoor in Breda en met Kerst krijgen we ook altijd wat leuks. We voelen het echt als een samenwerking. En ook deze attentie weer ervaar ik als erg plezierig!”

Benieuwd naar optimale payroll voor jouw bedrijf?

Onze medewerkers gaan graag met jou het gesprek aan over de mogelijkheden van optimale payrolling dienstverlening binnen jouw bedrijf. Benieuwd wat een goede payrolling integratie binnen jouw bedrijf kan doen? Onze adviseurs staan geheel vrijblijvend voor jou klaar om hier een keer over te sparren!

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 29 juli, 2021
Gewijzigd: 29 juli, 2021
Leestijd:
Categorie: