Payrolling

Afsluiten arbeidsovereenkomst

Vanaf heden is het mogelijk om de arbeidsovereenkomst en/of het dienstverband van de medewerker af te sluiten in PayperOne. In geval van fase A / 1 / 2 open je de arbeidsovereenkomst en aan de rechterzijde bij het component 'bevestig arbeidsovereenkomst' gesloten voer je de einddatum in.

Leestijd ongeveer

Wat is het?

Het uit dienst melden van een medewerker en het afsluiten van de arbeidsovereenkomst digitaal in PayperOne.

Hoe werkt het?

Vanaf heden is het mogelijk om de arbeidsovereenkomst en/of het dienstverband van de medewerker af te sluiten in PayperOne. In geval van fase A / 1 / 2 open je de arbeidsovereenkomst en aan de rechterzijde bij het component ‘bevestig arbeidsovereenkomst’ gesloten voer je de einddatum in. De medewerker ontvangt dan een mail met de datum van uit uitdiensttreding en zijn/haar reserveringen worden na uiterlijk 6 weken automatisch uitbetaald. Tevens krijgen alle actieve onderliggende plaatsing dezelfde einddatum als ingevoerd en zullen ook per die datum gesloten worden.

In geval van fase B / 3 / C / 4 kan het zijn dat je samen met je medewerker overeen bent gekomen om de arbeidsovereenkomst (vroegtijdig) te beëindigen. Je kunt dan in de arbeidsovereenkomst van de medewerker, aan de rechterzijde, de overeengekomen einddatum invoeren in het component ‘bevestig arbeidsovereenkomst’ en aangeven of de medewerker volledig uit dienst gemeld moet worden. De medewerker ontvangt hiervan een mail en een einde arbeidsovereenkomst formulier wat hij/zij via ondertekenen.nl dient te ondertekenen. Nadat de medewerker het formulier heeft ondertekend zal het in PayperOne doorgevoerd worden. Mits de medewerker het formulier afwijst, krijg je hiervan een berichtgeving. Tevens krijgen alle actieve onderliggende plaatsing dezelfde einddatum als ingevoerd en zullen ook per die datum gesloten worden.

Voor wie?

Intermediairs, directe klanten

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 20 september, 2018
Gewijzigd: 20 september, 2018
Leestijd:
Categorie: