Beursnotering Payper op NPEX officieel door halen minimumbedrag

Adithya Nanuru | 06 oktober 2016 |

Payper heeft het minimumbedrag van € 1,5 miljoen opgehaald. Hiermee is de NPEX beursnotering een feit en gaat de uitgifte van de obligaties definitief door. Met nog drie weken te gaan en toezeggingen van enkele grote investeerders hebben wij het volste vertrouwen dat wij het eerste bedrijf worden dat via NPEX meer dan € 2,5 miljoen gaat ophalen.

Payper heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. In 2014 ontvingen wij de Gouden FD Gazellen Award, als erkenning voor de sterkst groeiende middelgrote onderneming van Noord-Brabant. In 2015 is Payper met 62% verder gegroeid naar een omzet van € 59,1 miljoen. Payper wil deze sterke groei in waarde doorzetten door middel van de NPEX beursnotering en deze achtergestelde obligatie emissie.

Wij hebben de missie om werkgevers en werknemers optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst zodat zij daarin samen duurzaam van waarde kunnen zijn. Goed werkgever zijn, daar geloven wij in. Profiteer van 7,5 % rente per jaar en creëer samen met ons nog meer waarde. Voor Payper, voor werkgevers en werknemers en voor uzelf.

De inschrijving loopt door tot en met 31 oktober.

Investeer met ons in de toekomst van de arbeidsmarkt, kijk op payper.nl/obligaties

Adithya Nanuru

Business Development | Adithya helpt ondernemers en bedrijven met de transformatie van hun HR. Goed werkgeverschap, wet & regelgeving, groei, strategisch personeelsbeleid, employer brand en employee engagement zijn onderwerpen die vaak top of mind zijn, maar niet top op de agenda omdat "tijd" een grote drempel is.

Gerelateerd

People First Group wordt nieuwe partner van Team Para Atletiek

Breda, 22 juli 2021 - People First Group wordt official ...

Misverstanden over Payrolling #1: Payrolling is duur

Een beeld dat is ontstaan door payrolling ‘cowboys’ met schimmige ...

Wettelijk minimumloon wijzigt per 1 juli 2021

Per 1 juli 2021 stijgen de brutobedragen van het wettelijk ...

Onze klanten