Groei van payper door beursnotering NPEX

Beursnotering Payper op NPEX officieel door halen minimumbedrag

Payper heeft het minimumbedrag van € 1,5 miljoen opgehaald. Hiermee is de NPEX beursnotering een feit en gaat de uitgifte van de obligaties definitief door. Met nog drie weken te gaan en toezeggingen van enkele grote investeerders hebben wij het volste vertrouwen dat wij het eerste bedrijf worden dat via NPEX meer dan € 2,5 miljoen gaat ophalen.

Payper heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. In 2014 ontvingen wij de Gouden FD Gazellen Award, als erkenning voor de sterkst groeiende middelgrote onderneming van Noord-Brabant. In 2015 is Payper met 62% verder gegroeid naar een omzet van € 59,1 miljoen. Payper wil deze sterke groei in waarde doorzetten door middel van de NPEX beursnotering en deze achtergestelde obligatie emissie.

Wij hebben de missie om werkgevers en werknemers optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt van de toekomst zodat zij daarin samen duurzaam van waarde kunnen zijn. Goed werkgever zijn, daar geloven wij in. Profiteer van 7,5 % rente per jaar en creëer samen met ons nog meer waarde. Voor Payper, voor werkgevers en werknemers en voor uzelf.

De inschrijving loopt door tot en met 31 oktober.

Investeer met ons in de toekomst van de arbeidsmarkt, kijk op payper.nl/obligaties

Deel dit artikel!