Onboarding

De straat op om nieuwe kandidaten te werven is verleden tijd

Hoe geef je als recruiter vorm aan ontwikkelingen als programmatic job advertisement en referral recruitment? Hoe laat je AI voor je werken en hoe maak je gebruik van talent pools in de strijd om schaars talent aan je te binden?

Leestijd ongeveer

Organisaties geven veel geld uit aan wervingsmethodes en ze kunnen inmiddels uit talloze opties kiezen. Traditionele wervingsmethodes zijn vaak tijdrovend en mogelijk zelfs minder effectief om de nieuwe generatie van werkenden mee te bereiken. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel HR-tech tools beschikbaar om je recruitment proces efficiënter en effectiever in te richten. Onze collega’s van People First Group helpen je op weg met een handig overzicht.

Richt je recruitment proces efficiënt in

  1. Met programmatic job advertisement staat het hele internet tot je beschikking, niet alleen de populaire vacaturesites.
  2. Je collega’s zijn de beste ambassadeurs voor je organisatie. Met referral recruitment delen collega’s het werkgeversmerk in hun eigen netwerk.
  3. Laat AI het werk voor je doen bij je zoektocht naar kandidaten.
  4. Maak gebruik van talent pools voor het werven van nieuwe kandidaten.

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 10 januari, 2022
Gewijzigd: 10 januari, 2022
Leestijd:
Categorie: