Wet- & regelgeving

“Niet nog meer regels, maar een constructief debat over goed werkgeverschap”

Nog meer wet- en regelgeving is niet de oplossing om goed werkgeverschap te stimuleren. Er is een andere insteek nodig om het debat over flexwerk constructiever te maken.

Leestijd ongeveer

BREDA/AMSTERDAM – “Nog meer wet- en regelgeving is niet de oplossing om goed werkgeverschap te stimuleren. Er is een andere insteek nodig om het debat over flexwerk constructiever te maken. De arbeidsmarkt vraagt om steeds meer flexibele arbeidskrachten. In 2020 is ongeveer 30% van de arbeidsmarkt flexibel.

Die ontwikkeling kun je niet ontkennen, dat moeten we als marktpartijen in samenwerking met de overheid faciliteren. In het debat zou goed werkgeverschap centraal moeten staan”, dat meldt Edwin Schaap, algemeen directeur van Payper HRM.

“Gebeurtenissen vanuit de veranderoperaties bij ING en PostNL zijn nu plotsklaps aanleiding om het mopperen op de flexbranche en de flexibilisering van de markt weer eens ter discussie te stellen. Sommige politici in de Tweede Kamer leggen direct het verband met de werking van de nieuwe Wet Werk en Zekerheid, terwijl de werking van de wet juist op de lange termijn een cultuuromslag gaat creëren.

Als we het debat op een hoger niveau kunnen brengen, komen we uiteindelijk tot een model dat bijdraagt aan het belang van alle stakeholders.”, vertelt Schaap vanuit zijn passie voor de kwalitatieve flexibilisering van de arbeidsmarkt. “Wij organiseren in juni een ronde tafelgesprek over het onderwerp goed werkgeverschap in relatie tot de ontwikkelingen in de markt.”

Benieuwd naar optimale payroll voor jouw bedrijf?

Onze medewerkers gaan graag met jou het gesprek aan over de mogelijkheden van optimale payrolling dienstverlening binnen jouw bedrijf. Benieuwd wat een goede payrolling integratie binnen jouw bedrijf kan doen? Onze adviseurs staan geheel vrijblijvend voor jou klaar om hier een keer over te sparren!

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 17 april, 2015
Gewijzigd: 17 april, 2015
Leestijd:
Categorie: ,