Uncategorized

Franchisers geloven in professionaliseren van HR

Dat fanchisegevers bezig zijn om formules te optimaliseren, bleek afgelopen week tijdens eens seminar van de Nationale Franchisegids, Vapiano en Payper als kennispartner.

Leestijd ongeveer

lunchbijeenkomst 2

Dat fanchisegevers bezig zijn om formules te optimaliseren, bleek afgelopen week tijdens eens seminar van de Nationale Franchisegids, Vapiano en Payper als kennispartner.

Zo’n 25 vertegenwoordigers van diverse franchiseformules waren aanwezig in het prachtige en hagelnieuwe Van der Valk Hotel in Gorinchem. Tiago Jurgens van de Nationale Franchise Gids opende de lunchbijeenkomst en introduceerde Roselie van der Valk. Zij is verantwoordelijk voor de keten van Italiaanse restaurants, Vapiano.

Vapiano is van origine wereldwijd een franchiseformule en in Nederland is Van der Valk Hotels 100% eigenaar. Roselie nam ons mee naar de geschiedenis van Vapiano, de rol van Van der Valk, de mate waarin Corona impact heeft gehad op de bedrijfsvoering en de rol van Payper als juridisch werkgever van alle medewerkers van Vapiano. Dit was tevens het bruggetje naar de 2e spreker van deze middag, Marcel Dol. Marcel is algemeen directeur van Payper en hield een gloedvol betoog over de toegevoegde waarde van de payroll-dienstverlening voor zowel franchisegevers als franchisenemers.

Naast de ontzorgende dienstverlening van Payper in HR-administratie van franchisegevers, zorgen zij er ook voor dat de franchisenemer zich kan focussen op de core business, waaronder het eigen team met medewerkers. Aanwezigen zagen vooral ook de meerwaarde voor franchisegevers. De formule wordt door deze fullservice HR dienstverlening aantrekkelijker, ook voor het aantrekken van (potentiële) franchisenemers. Een complete middag met een ondernemerservaring én een kennispraatje. Voor herhaling vatbaar!

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 23 juni, 2023
Gewijzigd: 23 juni, 2023
Leestijd:
Categorie: