HR-trends & actualiteit

Opvallen als werkgever? Maak dan werk van employer branding

Hoe zorg je ervoor dat getalenteerde medewerkers voor jouw bedrijf kiezen? Daarvoor moet je jezelf in de markt zetten als een aantrekkelijke, logische keuze. Employer branding kan daarbij helpen.

Leestijd ongeveer

Momenteel zijn er meer vacatures dan mensen die een baan zoeken. Hoe zorg je er dan voor dat getalenteerde medewerkers voor jouw bedrijf kiezen? Daarvoor moet je jezelf in de markt zetten als een aantrekkelijke, logische keuze. Dat begint met duidelijk laten zien waar je voor staat. Wat heb jij deze talenten te bieden? En waarom zouden ze juist bij jou moeten komen werken? Employer branding kan hierbij helpen.

Het belang van employer branding

dia1

Dit was ook het onderwerp van de eerste aflevering van How to get noticed, gisteren op RTL-Z, waar onze collega’s van People First Group aan meewerken. En zij schreven er een interessant artikel over met een handig 5-stappenplan om aan de slag te gaan met employer branding.

Je leest het hele artikel op peoplefirstgroup.nl.

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 3 januari, 2022
Gewijzigd: 3 januari, 2022
Leestijd:
Categorie: