Automatisering & Digitalisering

Payper aanwezig op Dreamforce 2018 in San Francisco

Edwin Schaap, de CEO van het Bredase bedrijf Payper, verzorgt tijdens Dreamforce 2018 een break-out sessie over het platform PayperOne, dat zij in eigen beheer ontwikkeld heeft. Dreamforce is met ruim 170.000 bezoekers het grootste IT congres ter wereld.

Leestijd ongeveer

Edwin Schaap, de CEO van het Bredase bedrijf Payper, verzorgt tijdens Dreamforce 2018 een break-out sessie over het platform PayperOne, dat zij in eigen beheer ontwikkeld heeft. Dreamforce is met ruim 170.000 bezoekers het grootste IT congres ter wereld.

Vandaag hebben we de bevestiging ontvangen dat we spreektijd krijgen tijdens Dreamforce 2018. Dit evenement vindt plaats van 25 tot en met 28 september in het Moscone Convention Center en op verschillende andere locaties in San Francisco (VS). Edwin Schaap licht toe hoe Payper de technologie van Salesforce inzet om de klant gedigitaliseerde processen en heldere inzichten te bieden ten aanzien van human resource management.

Investering in innovatie betaalt zich uit

Na een succesvolle break-out sessie tijdens de World Tour Amsterdam afgelopen april mag Edwin Schaap zijn verhaal nu vertellen in San Francisco. “Het is uniek dat een MKB onderneming als Payper een podium krijgt tussen de meest innovatieve en baanbrekende bedrijven ter wereld tijdens dit congres dat door zoveel professionals bezocht wordt. Ik ben er trots op dat we deze kans krijgen van Salesforce. Het is een groot compliment. De investeringen die we het afgelopen jaar hebben gedaan, betalen zich nu uit. Dat Payper met PayperOne iets bijzonders te bieden heeft, begint rond te zingen in de markt. Dit wordt mede bevestigd door deze uitnodiging”, aldus Edwin Schaap.

Brede en gedigitaliseerde HR-dienstverlening

PayperOne is een door Payper zelf ontworpen datagedreven HR-platform, gebouwd op de fundering van Salesforce. Het platform biedt complete en gedigitaliseerde HR- ondersteuning, zoals contractbeheer, loon- en personeelsadministratie en interne communicatie. Bovendien maakt het analyses mogelijk vanuit alle invalshoeken voor alle betrokkenen in het proces op basis van realtime data.

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 14 september, 2018
Gewijzigd: 14 september, 2018
Leestijd:
Categorie: