Payper Payroll biedt haar hulp aan

Grote verschuivingen gaande in flexschil

Afgelopen week zijn wij, net als iedereen, geconfronteerd met grote verschuivingen in de arbeidsmarkt. Heel veel bedrijven, waaronder wij, worden hard geraakt door de sluiting van bedrijven en gevolgen hiervan. Bovendien zien we in verschillende sectoren grote tekorten ontstaat in personeel. Tuinbouw, supermarkten, zorg, deze sectoren komen nu handen tekort. Om het tekort aan arbeidskrachten op te vangen zijn er initiatieven van de grond gekomen om invulling te geven aan het tekort aan arbeidskrachten. Zo zien we nu horeca personeel bijspringen om de agrarische sector draaiende te houden.

De verschuiving van personeel en het snel inzetten van medewerkers van andere bedrijven of sectoren gaat gepaard met grote administratieve processen. Onboarding, contractvormen, betalingen, loonstroken. Allemaal verplichte administratieve processen die in een normale situatie al complex zijn. Rompslomp waar je nu al helemaal niet op zit te wachten.

Wij staan klaar om onze bijdrage te leveren.

Om deze verschuiving te ondersteunen en een positieve bijdrage te leveren, willen wij onze payroll-service onder de aandacht brengen. Wij kunnen de medewerkers een dienstverband aanbieden of het administratieve proces rondom werkgeverschap compleet uit handen nemen, middels ons payroll-systeem PayperOne.

Bovendien kunnen wij ook grote groepen mensen in de markt gaan aanbieden bij onze klanten. We hebben een groot netwerk dat we graag inzetten, daarnaast zitten veel medewerkers noodgedwongen thuis terwijl ze geen klachten hebben en gewoon kunnen en vooral willen werken.

Ken je bedrijven, mensen of anderszins die hulp nodig hebben op dit vlak, schroom niet mij te berichten. Wij staan klaar om onze bijdrage te leveren. En dan niet tegen absurde prijzen, net als de mondkapjes ineens 15 euro kosten (!). Maar wat het altijd kost.

En ja, het voelt als ik dit schrijf erg commercieel, maar de insteek is solidariteit. Ik wil mede ondernemers ondersteunen en een stuk rust geven in deze roerige tijd.

Als laatste, maar voor de komende weken het allerbelangrijkste. Ga voor je gezondheid en dat van anderen. Zoek elkaar zo min mogelijk op. Wij kunnen alle processen volledig digitaal voor je organiseren.

Schroom niet

Ik kom graag met je in contact. Bel me gerust op 0613-076076 of stuur een Whatsapp.

Edwin Schaap, CEO Payper