Payrolling

Payper Payroll biedt haar hulp aan

Afgelopen week zijn wij, net als iedereen, geconfronteerd met grote verschuivingen in de arbeidsmarkt. Heel veel bedrijven, waaronder wij, worden hard geraakt door de sluiting van bedrijven en gevolgen hiervan.

Leestijd ongeveer

Grote verschuivingen gaande in flexschil

Afgelopen week zijn wij, net als iedereen, geconfronteerd met grote verschuivingen in de arbeidsmarkt. Heel veel bedrijven, waaronder wij, worden hard geraakt door de sluiting van bedrijven en gevolgen hiervan. Bovendien zien we in verschillende sectoren grote tekorten ontstaat in personeel. Tuinbouw, supermarkten, zorg, deze sectoren komen nu handen tekort. Om dit tekort aan arbeidskrachten op te vangen zijn er initiatieven van de grond gekomen om invulling te geven aan het tekort aan arbeidskrachten. Zo zien we nu horeca personeel bijspringen om de agrarische sector draaiende te houden.

De verschuiving van personeel en het snel inzetten van medewerkers van andere bedrijven of sectoren gaat gepaard met grote administratieve processen. Onboarding, contractvormen, betalingen, loonstroken. Allemaal verplichte administratieve processen die in een normale situatie al complex zijn. Rompslomp waar je nu al helemaal niet op zit te wachten.

Wij staan klaar om onze bijdrage te leveren.

Om deze verschuiving te ondersteunen en een positieve bijdrage te leveren, willen wij onze payrolling service onder de aandacht brengen. Wij kunnen de medewerkers een dienstverband aanbieden of het administratieve proces rondom werkgeverschap compleet uit handen nemen, middels ons payroll systeem PayperOne.

Bovendien kunnen wij ook grote groepen mensen in de markt aanbieden bij onze klanten. We hebben een groot netwerk dat we graag inzetten. Daarnaast zitten veel medewerkers noodgedwongen thuis terwijl ze geen klachten hebben en gewoon kunnen en vooral wíllen werken.

Ken je bedrijven, mensen of anderszins die hulp nodig hebben op dit vlak, schroom niet mij te berichten. Wij staan klaar om onze bijdrage te leveren. En dan niet tegen absurde prijzen, net als de mondkapjes die ineens 15 euro kosten (!). Maar voor dezelfde prijs die het altijd kost.

En ja, het voelt als ik dit schrijf misschien erg commercieel, maar de insteek is solidariteit. Ik wil mede ondernemers, die het net zo lastig hebben als wij, ondersteunen en een stuk rust geven in deze roerige tijd. Als laatste, maar voor de komende weken het allerbelangrijkste. Ga voor je gezondheid en die van anderen. Zoek elkaar zo min mogelijk op. Wij kunnen alle processen volledig digitaal voor je organiseren.

Gebruik maken van onze hulp?

Onze medewerkers gaan graag met jou het gesprek aan over de mogelijkheden van optimale payroll dienstverlening binnen jouw bedrijf. Benieuwd wat een goede payrolling integratie binnen jouw bedrijf kan doen? Onze adviseurs staan geheel vrijblijvend voor jou klaar om hier een keer over te sparren!

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 23 maart, 2020
Gewijzigd: 23 maart, 2020
Leestijd:
Categorie: ,