Persbericht

Payper trots als jury van Breda Startup Award 2017

De finalisten zijn deze week bekend gemaakt. De finalisten in verschillende categorieën zullen aan het begin van de avond 'pitchen' voor de jury en het aanwezige publiek. Edwin Schaap is als jurylid trots dat Payper in deze vorm een bijdrage kan leveren aan dit mooie lokale initiatief.

Leestijd ongeveer

Dinsdag 14 november 2017 wordt de Bredase Start Up van 2017 gekozen.

De finalisten zijn deze week bekend gemaakt. De finalisten in verschillende categorieën zullen aan het begin van de avond ‘pitchen’ voor de jury en het aanwezige publiek. Edwin Schaap is als jurylid trots dat Payper in deze vorm een bijdrage kan leveren aan dit mooie lokale initiatief.

20171025 144752

Bredase ondernemers hebben lef en oog voor innovatie

De stad Breda barst van de vooruitstrevende initiatieven en ondernemingen. Bredase ondernemers hebben lef en oog voor innovatie. Dankzij die vernieuwing maken deze startups keer op keer het verschil en geven ze een duidelijke impuls aan de lokale economie zoals aan de werkgelegenheid). Dat mag gezien worden en daarom krijgen de Bredase startups met deze verkiezing hun verdiende podium!

Naast de pitches en de bekendmaking van de winnaars kan iedereen onder het genot van een hapje en drankje netwerken met de aanwezige gasten. Diverse Bredase topondernemers en prominenten zullen aanwezig zijn. Schuif aan en laat je verrassen!

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 27 oktober, 2017
Gewijzigd: 27 oktober, 2017
Leestijd:
Categorie: