Payper trots als jury van Breda Startup Award 2017

breda award2

Adithya Nanuru | 27 oktober 2017 |

Dinsdag 14 november 2017 wordt de Bredase Start Up van 2017 gekozen.

De finalisten zijn deze week bekend gemaakt. De finalisten in verschillende categorieën zullen aan het begin van de avond ‘pitchen’ voor de jury en het aanwezige publiek. Edwin Schaap is als jurylid trots dat Payper in deze vorm een bijdrage kan leveren aan dit mooie lokale initiatief.

20171025 144752

De stad Breda barst van de vooruitstrevende initiatieven en ondernemingen. Bredase ondernemers hebben lef en oog voor innovatie. Dankzij die vernieuwing maken deze startups keer op keer het verschil en geven ze een duidelijke impuls aan de lokale economie zoals aan de werkgelegenheid). Dat mag gezien worden en daarom krijgen de Bredase startups met deze verkiezing hun verdiende podium!

Naast de pitches en de bekendmaking van de winnaars kan iedereen onder het genot van een hapje en drankje netwerken met de aanwezige gasten. Diverse Bredase topondernemers en prominenten zullen aanwezig zijn. Schuif aan en laat je verrassen!

Adithya Nanuru

Business Development | Adithya helpt ondernemers en bedrijven met de transformatie van hun HR. Goed werkgeverschap, wet & regelgeving, groei, strategisch personeelsbeleid, employer brand en employee engagement zijn onderwerpen die vaak top of mind zijn, maar niet top op de agenda omdat "tijd" een grote drempel is.

Gerelateerd

People First Group wordt nieuwe partner van Team Para Atletiek

Breda, 22 juli 2021 - People First Group wordt official ...

Misverstanden over Payrolling #1: Payrolling is duur

Een beeld dat is ontstaan door payrolling ‘cowboys’ met schimmige ...

Wettelijk minimumloon wijzigt per 1 juli 2021

Per 1 juli 2021 stijgen de brutobedragen van het wettelijk ...

Onze klanten