Payper wint gouden FD Gazelle en opent kantoor in Amsterdam

payper gouden fd gazelle

Adithya Nanuru | 25 november 2014 |

VEGHEL/BREDA – Payper won vanmiddag tijdens de regionale verkiezing Noord-Brabant in de categorie “middelgroot”, een gouden FD Gazelle. Daarmee mag het bedrijf met het hoofdkantoor in Breda zich tot de snelste groeiers in Nederland rekenen. Payper kondigde aan dat het in januari een kantoor opent in het WTC in Amsterdam.

Financieel directeur Eric Snoeren: “We zijn snel gegroeid, maar niet ten koste van het persoonlijke contact en de kwaliteit en flexibiliteit van onze dienstverlening. Daar zijn we trots op. De groeiende groep klanten vraagt om aandacht van onze flexspecialisten, daarom openen we in januari een kantoor in het WTC in Amsterdam. We blijven investeren, innoveren en constant meebewegen met de markt en onze klanten. Dat is een belangrijk onderscheidend vermogen van Payper.”

Payper, your people’s employer Payper, your people’s employer biedt hrm diensten en oplossingen voor het uitbesteden van flexpools via bijvoorbeeld payrolling in branches als industrie, logistiek, zorg, horeca, retail en beveiliging. Daarbij handelt Payper vanuit het principe van “goed werkgeverschap”. Tevens biedt Payper backoffice services aan zelfstandig uitzendbureaus.

Adithya Nanuru

Business Development | Adithya helpt ondernemers en bedrijven met de transformatie van hun HR. Goed werkgeverschap, wet & regelgeving, groei, strategisch personeelsbeleid, employer brand en employee engagement zijn onderwerpen die vaak top of mind zijn, maar niet top op de agenda omdat "tijd" een grote drempel is.

Gerelateerd

Thuiswerken na Corona? We mogen terug naar kantoor, maar wat ga je anders doen?

Het advies om zo veel mogelijk thuis te werken komt ...

Samenwerken aan het re-integratietraject van je zieke medewerker

De re-integratie van langdurig zieke medewerkers en de Wet Verbetering ...

Payper stelt 2 ervaren directeuren aan

De juiste expertise, ongeacht de contractvorm. Het afgelopen jaar heeft ...

Onze klanten