Persbericht

Payper wint gouden FD Gazelle en opent kantoor in Amsterdam

Payper won vanmiddag tijdens de regionale verkiezing Noord-Brabant in de categorie “middelgroot”, een gouden FD Gazelle. Daarmee mag het bedrijf met het hoofdkantoor in Breda zich tot de snelste groeiers in Nederland rekenen.

Leestijd ongeveer

VEGHEL/BREDA – Payper won vanmiddag tijdens de regionale verkiezing Noord-Brabant in de categorie “middelgroot”, een gouden FD Gazelle. Daarmee mag het bedrijf met het hoofdkantoor in Breda zich tot de snelste groeiers in Nederland rekenen. Payper kondigde aan dat het in januari een kantoor opent in het WTC in Amsterdam.

Financieel directeur Eric Snoeren: “We zijn snel gegroeid, maar niet ten koste van het persoonlijke contact en de kwaliteit en flexibiliteit van onze dienstverlening. Daar zijn we trots op. De groeiende groep klanten vraagt om aandacht van onze flexspecialisten, daarom openen we in januari een kantoor in het WTC in Amsterdam. We blijven investeren, innoveren en constant meebewegen met de markt en onze klanten. Dat is een belangrijk onderscheidend vermogen van Payper.”

Payper, your people’s employer

Payper, your people’s employer biedt hrm diensten en oplossingen voor het uitbesteden van flexpools via bijvoorbeeld payrolling in branches als industrie, logistiek, zorg, horeca, retail en beveiliging. Daarbij handelt Payper vanuit het principe van “goed werkgeverschap”. Tevens biedt Payper backoffice services aan zelfstandig uitzendbureaus.

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 25 november, 2014
Gewijzigd: 25 november, 2014
Leestijd:
Categorie: