Payper wint gouden fd gazelle

Payper wint gouden FD Gazelle en opent kantoor in Amsterdam

VEGHEL/BREDA – Payper won vanmiddag tijdens de regionale verkiezing Noord-Brabant in de categorie “middelgroot”, een gouden FD Gazelle. Daarmee mag het bedrijf met het hoofdkantoor in Breda zich tot de snelste groeiers in Nederland rekenen. Payper kondigde aan dat het in januari een kantoor opent in het WTC in Amsterdam.

Financieel directeur Eric Snoeren: “We zijn snel gegroeid, maar niet ten koste van het persoonlijke contact en de kwaliteit en flexibiliteit van onze dienstverlening. Daar zijn we trots op. De groeiende groep klanten vraagt om aandacht van onze flexspecialisten, daarom openen we in januari een kantoor in het WTC in Amsterdam. We blijven investeren, innoveren en constant meebewegen met de markt en onze klanten. Dat is een belangrijk onderscheidend vermogen van Payper.”

Payper, your people’s employer
Payper, your people’s employer biedt hrm diensten en oplossingen voor het uitbesteden van flexpools via bijvoorbeeld payrolling in branches als industrie, logistiek, zorg, horeca, retail en beveiliging. Daarbij handelt Payper vanuit het principe van “goed werkgeverschap”. Tevens biedt Payper backoffice services aan zelfstandig uitzendbureaus.

Deel dit bericht!