Persbericht

Payper wint Zilveren FD Gazelle

Payper zet de groei voort na twee jaar geleden al een keer de Gouden Gazelle te hebben gewonnen. In 2015 waren we met 62% ook al de grootste groeier in de Flexbranche.

Leestijd ongeveer

Payper heeft de Zilveren FD Gazelle gewonnen in de regio Zuid.

Payper zet de groei voort na twee jaar geleden al een keer de Gouden Gazelle te hebben gewonnen. In 2015 waren we met 62% ook al de grootste groeier in de Flexbranche. In 2017 verwacht Payper de stevige groei door te zetten. Want de behoefte in het bedrijfsleven, aan “een interne flexibele schil”, neemt alleen maar toe.

Dit terwijl de werknemer profiteert van de voordelen van payrolling. “Een bedrijf is beter bestand tegen de grillen van de markt en de voordelen voor de medewerkers zijn er ruimschoots. Door payrolling ontstaat er voor hen juist meer stabiliteit. Een werknemer wil heel graag in zijn/haar basisbehoeften, dus ook werk en inkomen, kunnen voorzien. “Wij en onze opdrachtgevers staan voor goed werkgeverschap”, zegt Schaap. Hij stelt dat ook de rest van de samenleving zich meer moet gaan instellen op deze vormen van flexibilisering. “Met een payrollcontract zou je ook gewoon een hypotheeklening moeten kunnen afsluiten.”

Obligatie

Dit jaar is er middels een succesvolle emissie van obligaties kapitaal opgehaald om deze groei door te zetten. Er is iets minder dan 2,5 miljoen euro opgehaald. De belegger kan een rente van 7,5% tegemoet zien. Met de €59,1 miljoen omzet in 2015 is het einde van de groei van Payper nog lang niet in zicht. “Onze ambitie is €100 miljoen omzet aan het eind van 2017”, aldus Schaap.

Bekijk de andere winnaars in de regio zuid op de website van het Financieel Dagblad >

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 25 november, 2016
Gewijzigd: 25 november, 2016
Leestijd:
Categorie: