Payper wint Zilveren FD Gazelle

gewonnen

Adithya Nanuru | 25 november 2016 |

Payper heeft de Zilveren FD Gazelle gewonnen in de regio Zuid.

Payper zet de groei voort na twee jaar geleden al een keer de Gouden Gazelle te hebben gewonnen. In 2015 waren we met 62% ook al de grootste groeier in de Flexbranche. In 2017 verwacht Payper de stevige groei door te zetten. Want de behoefte in het bedrijfsleven, aan “een interne flexibele schil”, neemt alleen maar toe.

Dit terwijl de werknemer profiteert van de voordelen van payrolling. “Een bedrijf is beter bestand tegen de grillen van de markt en de voordelen voor de medewerkers zijn er ruimschoots. Door payrolling ontstaat er voor hen juist meer stabiliteit. Een werknemer wil heel graag in zijn/haar basisbehoeften, dus ook werk en inkomen, kunnen voorzien. “Wij en onze opdrachtgevers staan voor goed werkgeverschap”, zegt Schaap. Hij stelt dat ook de rest van de samenleving zich meer moet gaan instellen op deze vormen van flexibilisering. “Met een payrollcontract zou je ook gewoon een hypotheeklening moeten kunnen afsluiten.”

Obligatie
Dit jaar is er middels een succesvolle emissie van obligaties kapitaal opgehaald om deze groei door te zetten. Er is iets minder dan 2,5 miljoen euro opgehaald. De belegger kan een rente van 7,5% tegemoet zien. Met de €59,1 miljoen omzet in 2015 is het einde van de groei van Payper nog lang niet in zicht. “Onze ambitie is €100 miljoen omzet aan het eind van 2017”, aldus Schaap.

Bekijk de andere winnaars in de regio zuid op de website van het Financieel Dagblad >

Adithya Nanuru

Business Development | Adithya helpt ondernemers en bedrijven met de transformatie van hun HR. Goed werkgeverschap, wet & regelgeving, groei, strategisch personeelsbeleid, employer brand en employee engagement zijn onderwerpen die vaak top of mind zijn, maar niet top op de agenda omdat "tijd" een grote drempel is.

Gerelateerd

People First Group wordt nieuwe partner van Team Para Atletiek

Breda, 22 juli 2021 - People First Group wordt official ...

Misverstanden over Payrolling #1: Payrolling is duur

Een beeld dat is ontstaan door payrolling ‘cowboys’ met schimmige ...

Wettelijk minimumloon wijzigt per 1 juli 2021

Per 1 juli 2021 stijgen de brutobedragen van het wettelijk ...

Onze klanten