Automatisering & Digitalisering

De vaste waarde in de logistiek

Logistiek is booming! Het is een van die sectoren waarin ons land uitblinkt en mondiaal toonaangevend is. Een prominente plaats in het topsectorbeleid van het Kabinet is dan ook volstrekt terecht. Vooral omdat er nog altijd aan kracht gewonnen wordt.

Leestijd ongeveer

Logistiek is booming! Het is een van die sectoren waarin ons land uitblinkt en mondiaal toonaangevend is. Een prominente plaats in het topsectorbeleid van het Kabinet is dan ook volstrekt terecht. Vooral omdat er nog altijd aan kracht gewonnen wordt. De groei zet door en in de komende jaren zullen er nog heel wat banen bijkomen.

“Tegelijkertijd spreken we van een sector die als geen ander gekenmerkt wordt door pieken en dalen door het jaar heen. Een goed ingerichte flexibele schil is dan van het allergrootste belang. Laten wij nu beschikken over de tools om u daarin te ontzorgen,” aldus Algemeen Directeur Edwin Schaap. “Payper focust zich in haar dienstverlening onder meer op de logistieke sector, waarbinnen warehousing en distributiecentra de voornaamste aandachtsgebieden zijn. Wij zijn hierin gepokt en gemazeld, beschikken over veel specialistische kennis, zijn SNA geregistreerd en NEN 4400-1 gecertificeerd (een waarborg dat verloning en belastingafdracht correct verlopen). Payper kan u heel wat uit handen nemen.”

Payrolling

“Zo kunnen wij het juridisch werkgeverschap overnemen, de personeels- en salarisadministratie voor u verzorgen – payrolling (het correct en tijdig verlonen van de medewerkers) is een van onze belangrijkste diensten – en ondersteuning bieden in de complexe wet- en regelgeving. Rekening houden met transitievergoeding? Hoe pak ik ziekteverzuim aan? Zomaar twee vragen waar u zich niet langer over hoeft te buigen. Wij hebben de kennis en kunde in huis, volgen de wetgeving op de voet en weten hoe cao’s en pensioenen zijn opgebouwd wat ons tot een prima vraagbaak maakt.”

Kostenefficiëntie

“Onze core business garandeert u kostenefficiëntie. U heeft de garantie dat er goed gezorgd wordt voor uw medewerkers (verloning altijd correct en op tijd) èn de gewenste flexibiliteit; kortom een regelrechte win-winsituatie. Daarnaast betekent het ook nog eens een zichtbare lastenverlichting omdat wij u de volledige administratie uit handen kunnen nemen en u weet dat alles naar de regel van de wet wordt uitgevoerd. In geval van ziekteverzuim dragen wij zorg voor de begeleiding van uw medewerker. Is herintegratiebegeleiding vereist dan starten wij dat traject.”

Personeelsplanning

“Draag er zorg voor dat strategische personeelsplanning als onderdeel van HR ondersteuning hoger op de agenda komt te staan. Dat is misschien wel de belangrijkste boodschap aan het adres van ondernemers,” besluit Schaap. “In vrijwel alle gevallen is er namelijk nog een zichtbare efficiencyslag te behalen inzake de personeelsplanning. En in de uitvoering daarvan zijn wij graag uw partner. Scherp, zorgvuldig en flexibel; het zit ingebakken in ons DNA. ‘De vaste waarde in flexibel werk’ is een jas die Payper perfect past. Doet u waar u goed in bent – het binden en boeien van uw medewerkers, de bedrijfsvoering verder uitbouwen en de kansen grijpen die er liggen – dan doen wij hetzelfde!”

BNdeStem – 18/4/2017

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 16 mei, 2017
Gewijzigd: 16 mei, 2017
Leestijd:
Categorie: ,