Payrolling

Is Payroll interessant voor jouw bedrijf?

Payroll wordt steeds populairder in Nederland. Het aantal bedrijven dat medewerkers inzet via payrolling neemt alsmaar toe. Voor veel bedrijven is payroll een uitkomst en levert het ondernemers een flinke tijdwinst op. Benieuwd of payroll interessant is voor jouw bedrijf? Beantwoord de volgende vragen:

Leestijd ongeveer

Het gebruik van payroll wordt steeds populairder in Nederland en het aantal bedrijven dat medewerkers inzet via payrolling neemt alsmaar toe. Voor veel bedrijven is payroll een uitkomst en levert het ondernemers een flinke tijdwinst op. Benieuwd of payroll interessant is voor jouw bedrijf? Beantwoord dan eens de volgende vragen:

  • Kost de personeelsadministratie je meer tijd dan je lief is?
  • Heb je moeite met de werkgeversrisico’s zoals doorbetaling bij ziekte?
  • Twijfel je om werknemers na 2 jaar in vaste dienst te nemen?
  • Mis je het inzicht in je totale personeelskosten?
  • Vraag je jezelf weleens af hoe je kunt besparen op je totale personeelskosten?
  • Wil je graag meer tijd besteden aan je bedrijf/core business?
  • Ben je graag een werkgever met goede arbeidsvoorwaarden en ontwikkelkansen voor je werknemers?
  • Heb je behoefte aan flexibiliteit en keuzemogelijkheden op het gebied van arbeidsovereenkomsten?
  • Vind je het lastig om op de hoogte te blijven van de veranderende wet- en regelgeving op het gebied van arbeid?

Heb je de vragen voornamelijk met ‘JA’ beantwoord dan is het zeker mogelijk dan payroll interessant kan zijn voor jouw bedrijf.

Voordelen van payrolling

Wanneer je voor payroll kiest geef je alle administratieve taken en risico’s van het werkgeverschap uit handen bij een betrouwbare partner. Door het uit handen nemen van administratieve handelingen, zoals salarisbetalingen, het opstellen van arbeidscontracten en ziekteverzuim kun je weer focus leggen op het ondernemen.

Intern verandert er echter nagenoeg niets. Je blijft nog gewoon je personeel aansturen op de werkvloer. Daarnaast bepaal jij nog steeds de contractvorm en het salaris dat je een medewerker aanbiedt. Je houdt dus de regie in eigen handen met de zekerheid dat je werknemers correct en tijdig uitbetaald worden.

Een payroll partner kun je zien als externe HR ondersteuning speciaal voor jou en je werknemers. Een partner met kennis van cao’s en de wet- en regelgeving op het gebied van arbeid. Een directe vraagbaak waar je gebruik van kunt maken bij personele vraagstukken. Door samen te werken met je payrolling partner krijg je inzichten in de totale personeelskosten en ondervang je een hoop administratieve rompslomp. Met de payroll constructie kun je werknemers flexibel inzetten en betaal je alleen voor de gewerkte uren waardoor je efficiënter werkt en onderaan de streep kosten bespaard. Dat is lekker en verantwoord ondernemen!

Benieuwd of payroll bij jouw bedrijf past?

Onze medewerkers gaan graag met jou het gesprek aan over de mogelijkheden van payrolling binnen jouw organisatie. Benieuwd of payroll past binnen jouw bedrijf? Onze adviseurs staan geheel vrijblijvend voor jou klaar om antwoord te geven op deze vraag!

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 20 juli, 2018
Gewijzigd: 20 juli, 2018
Leestijd:
Categorie: