Automatisering & Digitalisering

Rem digitalisering niet af, ga erin mee!

Voor veel bedrijven zijn automatisering en flexibiliteit een noodzaak om te kunnen overleven. Economische ontwikkelingen zijn grillig en steeds minder voorspelbaar. Op internationale markten is er steeds meer sprake van pieken en dalen en een toenemende concurrentie.

Leestijd ongeveer

‘Voor veel bedrijven zijn automatisering en flexibiliteit een noodzaak om te kunnen overleven. Economische ontwikkelingen zijn grillig en steeds minder voorspelbaar. Op internationale markten is er steeds meer sprake van pieken en dalen en een toenemende concurrentie. Ondernemers moeten daarop kunnen inspelen en snel kunnen reageren met verschillende vormen van flexibele arbeid, waaronder uitzendkrachten en ZZP’ers’

Willem Vermeend en Rick van der Ploeg – Telegraaf

Digitalisering is niet te stoppen

Een interessante alinea uit de column, ‘Online-wereld zet de boel op stelten’, van Willem Vermeend en Rick van der Ploeg van de Telegraaf. De column is gericht op 3 bekende trends: digitalisering, automatisering en flexibele arbeid. De aanleiding van de column is de beslissing van Microsoft om ongeveer 3000 sales medewerkers te ontslaan. De reden van het ontslag is de keuze om sterker te gaan inzetten op de online wereld.

Automatisering, de online wereld en flexibele arbeid zijn internationale trends die door politiek Den Haag en vakbonden niet zijn tegen te houden. Hoewel sommige politieke partijen deze ontwikkelingen negeren en samen met de FNV flexwerk en automatisering zoveel mogelijk willen afremmen, is deze poging kansloos en worden er valse verwachtingen gewekt.

Digitalisering als centraal thema binnen Payper

Een interessante maar vooral herkenbare column; Payper zit midden in het speelveld. We zijn een actieve speler op het gebied van flexibele arbeid, salarisadministratie en HR ondersteuning. We bieden, als payrolling organisatie, ondernemers de tijd en ruimte om in te spelen op de digitale ontwikkelingen door het overnemen van de werkgeversrisico’s.

Ondernemers kunnen op deze manier zorgeloos reageren op de grillen van de markt. Als aanvulling op onze payroll diensten zetten we veelvuldig in op innovatie. Wil je onderscheidend en van meerwaarde zijn ten opzichte van je concurrenten, dan moet mee met de trends op het gebied van digitalisering. We hebben daarom Payper Labs opgericht.

Payper Labs is een losstaande onderneming van Payper met onze eigen club ontwikkelaars en is opgezet om de operatie van Payper klaar te stomen voor de toekomst. Het resultaat hiervan is de ontwikkeling van ons eigen platform PayperOne. Het doel van PayperOne is het beter, gemakkelijker en toegankelijker kunnen organiseren van Human Resources. Dat doen we door transparant te zijn naar onze klanten en ze duidelijke HR-inzichten te geven.

Tevens zijn de processen in PayperOne geautomatiseerd en gedigitaliseerd waardoor een klant zonder moeite of uitgebreide kennis van personeelsmanagement of het platform direct aan de slag kan met payroll bij Payper. Wij hebben geïnvesteerd in een platform zodat onze klanten dat zelf niet hoeven te doen.

Een betrouwbare partner die past bij jouw doelstellingen

De flexibilisering zet dus door. In plaats van afwachten moet je als ondernemer mee met de trend. Een ondernemer moet kunnen inspelen op de grillige economische ontwikkelingen. Op de internationale markten is steeds meer sprake van pieken en dalen en een toenemende concurrentie.

Als ondernemer moet je snel kunnen reageren en daar hoort een flexibele vorm van arbeid bij. Ons advies: doe niet alles alleen, maar zoek een partner die je doelstellingen begrijpt. Geef je onderneming de ruimte om door te ontwikkelen. Payper kan je hierin ondersteunen. Wij kennen de klappen van de zweep!

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 13 juli, 2017
Gewijzigd: 13 juli, 2017
Leestijd:
Categorie: