Payrolling

Payrolling services: ontdek de voordelen van (online) payroll

Bij payrolling services worden ook werkgeversrisico’s, zoals verzuimkosten, van je overgenomen. En profiteer je van up-to-date HR-kennis, juridisch advies en verzuimbegeleiding wanneer dit nodig is.

Leestijd ongeveer

Payrolling services zijn er om jou als werkgever te ontlasten. En te ontzorgen. Want payroll gaat veel verder dan alleen je personeels- en salarisadministratie uit handen geven. Bij payrolling services worden ook werkgeversrisico’s, zoals verzuimkosten, van je overgenomen. En profiteer je van up-to-date HR-kennis, juridisch advies en verzuimbegeleiding wanneer dit nodig is. Met payroll services heb je een externe HR-afdeling en zorg je ervoor dat alles voor je werknemers goed geregeld is.

Bij Payper faciliteren we dit door te werken met een digitaal HR-platform. Payroll online regelen, biedt extra veel voordelen. Voor zowel je werknemers als voor jou als werkgever. Je leest ze hieronder.

Meer weten? Neem contact op.

Welke payroll services zijn er mogelijk?

Kies je voor payrolling services, dan besteed je de uitvoering van je administratieve en juridische werkgeverstaken uit aan een ervaren HR-partner, zoals Payper. Wij staan altijd klaar voor jou én je payroll werknemers. Met onze payroll services regelen we onder andere de volgende HR-zaken:

  • Personeelsadministratie
  • Salarisadministratie
  • Pensioen
  • Afhandelingen met instanties (zoals Arbodienst en de Belastingdienst)
  • Verzuimbegeleiding
  • Juridisch advies

Arbeidscontracten, premie-afdrachten of begeleiding bij ziekte; je hebt er dus geen omkijken meer naar. Met onze payroll services heb je de zekerheid dat HR-zaken voor je medewerkers altijd goed geregeld zijn. Prettig voor hen. Maar ook gunstig voor jou. Omdat dit je veel tijd bespaart. En je niet langer bij hoeft te blijven in HR-kennis. Die hebben wij!

De voordelen van online payroll

Wij werken voor jou en je medewerkers, op afstand. Als een externe HR-afdeling. Je krijgt een vast contactpersoon vanuit Payper die alle HR-vragen vanuit je medewerkers beantwoordt. Maar ook voor jou klaarstaat wanneer je juridisch advies nodig hebt. Of als je gewoon even wil sparren over HR-kwesties.

Bij Payper werken we met een HR-platform in de cloud. Dat betekent dat dit systeem online altijd en overal toegankelijk is. Je hebt dus als werkgever altijd toegang tot al je actuele HR-gegevens en belangrijke inzichten, zoals personeelskosten en ziekteverzuim. Waardevol, wanneer je voor strategische keuzes staat. Maar ook handig voor je medewerkers. Die, als dit gewenst is, digitaal ​​arbeidsdocumenten kunnen inzien en downloaden. Hetzelfde geldt voor persoonlijke gegevens, verzuim- en verlofregistratie. Alle HR-data is realtime beschikbaar voor iedereen die toegangsrechten heeft.

Online payroll heeft dus zowel voor jou als werkgever als voor je payroll werknemers veel voordelen. Met onze payroll software zorgen we voor optimaal profijt, voor allebei.

Maak kennis met PayperOne: jouw betrouwbare payroll software

Ons HR-systeem in de cloud is PayperOne. Een compleet digitaal HR-platform. Het ondersteunt alle type verloningen en cao’s. En is altijd en overal toegankelijk. Het is een uiterst betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem om belangrijke HR-processen mee te digitaliseren.

Alle HR-informatie die voor je toegankelijk is in PayperOne, wordt overzichtelijk gepresenteerd in duidelijke dashboards. Doordat PaperOne cloud software is, heb je met elk soort device toegang. En dat geldt dus ook voor je werknemers, als je die (tot specifieke onderdelen van het systeem) toegang geeft. Met gebruik van PayperOne nemen wij tijdrovende administratieve processen zoals urenregistratie, verloning en contractbeheer graag van je over.

Meer weten over ons cloud based HR-systeem dat draait op Salesforce?
Lees alles over PayperOne

PayperOne: jouw betrouwbare payroll software

Professionele payroll diensten? Kies voor Payper!

Op zoek naar een professionele partner voor payroll services? Op onze payroll diensten kun je vertrouwen. En verder bouwen! Want jij houdt weer tijd over voor je business.

Meer informatie of advies voor jouw situatie? Neem contact op!

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 21 juli, 2022
Gewijzigd: 16 februari, 2023
Leestijd:
Categorie: