San Francisco, here we come!

Vorige week kreeg ik de bevestiging dat ik een break-out sessie mag verzorgen tijdens Dreamforce 2018. Dit is met ruim 170.000 bezoekers het grootste software congres ter wereld en vindt plaats van 25 tot en met 28 september in het Moscone Convention Center en op verschillende andere locaties in San Francisco (VS). De sessie ‘3 Ways Small Businesses Can Achieve Wild Growth’ vindt plaats op donderdag 27 september  van 15:30 uur tot 16:10 uur.

Ik ga een toelichting geven hoe wij bij Payper de kracht van Salesforce inzetten om onze klanten gedigitaliseerde processen en heldere inzichten te bieden ten aanzien van HRM. Onze eigen IT-ers hebben namelijk een platform gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider op het gebied van cloudbased CRM software. Dit platform biedt meer dan andere gedigitaliseerde HR-toepassingen en we werken er dagelijks aan om dit nog verder te optimaliseren. 

PayperOne, zo heet ons platform, ondersteunt niet alleen de ‘normale’ HR taken zoals payroll, contractbeheer en loon- en personeelsadministratie, maar ook de interne communicatie en bedrijfscultuur doordat het kan worden ingezet als intranet en interne chatbox. Bovendien levert het wanneer je maar wil dynamische analyses van realtime data, vanuit alle invalshoeken voor alle betrokkenen in het proces.

We hebben afgelopen jaar flinke investeringen gedaan in PayperOne en dit betaalt zich nu uit. Het begint rond te zingen in de markt. Dat ik na mijn presentatie afgelopen april tijdens de World Tour Amsterdam nu wordt gevraagd om naar San Francisco te komen, bevestigd dit alleen maar. Het is uniek dat een MKB onderneming als Payper een podium krijgt tussen de meest innovatieve en baanbrekende bedrijven ter wereld tijdens dit mega-evenement dat door zoveel professionals bezocht wordt.

Ik ben er trots op dat we deze kans krijgen van Salesforce. Ik beschouw het als een groot compliment. Als je wilt weten hoe het mij en mijn collega directeur Eric Snoeren daar vergaat kun je ons volgen via LinkedIn en via deze blog. We brengen dagelijks verslag uit. Niet alleen over hoe onze break-out sessie ontvangen wordt, maar ook van de meest interessante innovatieve cases die we daar gaan ontdekken. We hebben er zin in!

Edwin Schaap & Eric Snoeren

Edwin Schaap (CEO) & Eric Snoeren (CFO)