Automatisering & Digitalisering

San Francisco, here we come!

Vorige week kreeg ik de bevestiging dat ik een break-out sessie mag verzorgen tijdens Dreamforce 2018. Dit is met ruim 170.000 bezoekers het grootste software congres ter wereld en vindt plaats van 25 tot en met 28 september in het Moscone Convention Center en op verschillende andere locaties in San Francisco (VS)

Leestijd ongeveer

Vorige week kregen we bij Payper bevestiging dat we een break-out sessie mogen verzorgen tijdens Dreamforce 2018. Dit is met ruim 170.000 bezoekers het grootste software congres ter wereld dat plaatsvindt van 25 tot en met 28 september in het Moscone Convention Center en op verschillende andere locaties in San Francisco (VS). De sessie ‘3 Ways Small Businesses Can Achieve Wild Growth’ vindt plaats op donderdag 27 september  van 15:30 uur tot 16:10 uur.

De kracht van salesforce binnen payper

CEO Edwin Schaap van Payper vertelt: “Ik ga een toelichting geven hoe wij bij Payper de kracht van Salesforce inzetten om onze klanten gedigitaliseerde processen en heldere inzichten te bieden ten aanzien van HRM. Onze eigen IT-ers hebben namelijk een platform gebouwd op de fundering van Salesforce, wereldwijd leider op het gebied van cloudbased CRM software. Dit platform biedt meer dan andere gedigitaliseerde HR-toepassingen en we werken er dagelijks aan om dit nog verder te optimaliseren”.

Ons platform PayperOne ondersteunt niet alleen de ‘normale’ HR taken zoals payrolling, contractbeheer en loonadministratie en personeelsadministratie, maar ook de interne communicatie en bedrijfscultuur doordat het kan worden ingezet als intranet en interne chatbox. Bovendien levert het wanneer je maar wil dynamische analyses van realtime data, vanuit alle invalshoeken voor alle betrokkenen in het proces.

Ontwikkeling van PayperOne

We hebben afgelopen jaar flinke investeringen gedaan in PayperOne en dit betaalt zich nu uit. Het begint rond te zingen in de markt. Dat ik na mijn presentatie afgelopen april tijdens de World Tour Amsterdam nu wordt gevraagd om naar San Francisco te komen, bevestigd dit alleen maar. Het is uniek dat een MKB onderneming als Payper een podium krijgt tussen de meest innovatieve en baanbrekende bedrijven ter wereld tijdens dit mega-evenement dat door zoveel professionals bezocht wordt.

Ik ben er trots op dat we deze kans krijgen van Salesforce. Ik beschouw het als een groot compliment. Als je wilt weten hoe het mij en mijn collega’s van Payper daar vergaat kun je ons volgen via LinkedIn en via deze blog. Je leest hier niet alleen hoe onze break-out sessie wordt ontvangen, maar je kan ook meer lezen over de meest interessante innovatieve cases die we daar gaan ontdekken. We hebben er zin in!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Onze medewerkers gaan graag met jou het gesprek aan over de mogelijkheden van onze dienstverlening. Benieuwd waar mogelijkheden liggen voor de integratie van PayperOne binnen jouw bedrijf? Onze adviseurs staan geheel vrijblijvend voor jou klaar om antwoord te geven op al jouw vragen!

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 14 september, 2018
Gewijzigd: 14 september, 2018
Leestijd:
Categorie: