Werkgeluk

Payper sluit overeenkomst met Corporate Benefits

In deze tijden van inflatie is het fijn als je je medewerkers kunt helpen. Daarom heeft Payper een overeenkomst gesloten met Corporate Benefits. Een organisatie die allerlei voordelen biedt voor medewerkers.

Leestijd ongeveer

matthew hamilton tnch0skszba unsplash

Waarom deze samenwerking?

Retentie is de beste recruitment

Om de interesse van onze medewerkers te wekken en vast te houden, bieden wij lange termijn aanbiedingen in alle relevante maatschappelijke domeinen, zoals reizen, mode, wonen, elektronica en nog veel meer. Wij hebben voor onze medewerkers personeelskortingen geselecteerd bij meer dan 1,500 gekende merken waarmee ze kunnen besparen op hun dagelijkse aankopen.

corporate benefits plattform 2

Hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

/ Online platform

Medewerkers krijgen een inlog en unieke code. Hiermee krijgen ze toegang tot een online platform waarop alle categorieën zijn te vinden. Eenvoudig en snel. Bestel zoals je gewend bent, maar dan veel voordeliger.

/ Uitgelichte voordelen

Ook zijn er altijd hele interessante aanbiedingen. Deze staan altijd keurig uitgelicht op de homepage van het platform. Zodat je snel weet of er iets voor je bij zit.

/ Onze klanten

Voor onze klanten is het natuurlijk fijn dat wij goed voor de medewerkers zorgen. En voor onze klant denken. En de klant hiermee helpen. Helpen aan leukere beleving. Want dat is immers net zo belangrijk.

Wil je meer weten over dit en alle andere voordelen die Payrolling jou en je medewerkers beidt? Neem dan contact op met een van onze specialisten en wij leggen het graag uit!

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 20 december, 2022
Gewijzigd: 16 februari, 2023
Leestijd:
Categorie: ,