Persbericht

Payper stelt 2 ervaren directeuren aan

Het afgelopen jaar heeft er voor veel bedrijven voor gezorgd dat de prioriteiten binnen de HR-afdeling zijn verschoven. In sommige sectoren was het worstelen om personeel aan het werk te houden, terwijl HR in andere sectoren juist met de handen in het haar zat, omdat er zoveel personeel nodig was. En ook de komende tijd zal er een vol uitdagingen zijn.

Leestijd ongeveer

De juiste expertise, ongeacht de contractvorm.

Met de aanstelling van Marcel Dol als nieuwe Directeur Payroll en Barry van den Berg als nieuwe Commercieel Directeur heeft Payper nu alle expertise in huis om HR-afdelingen te ondersteunen bij hun toekomstige uitdagingen, ongeacht de gewenste contractvorm.

payper stelt nieuwe directeuren aan
Marcel Dol (links) en Barry van den Berg (rechts)

Volwaardige HR-aanbieder

In het afgelopen jaar is er veel gebeurd bij Payper, de aanbieder van HR-diensten uit Breda. Waar het bedrijf aanvankelijk één van de grootste payroll aanbieders van Nederland was, heeft het zich de afgelopen 2 jaar volledig omgevormd tot een fullservice HR-organisatie. “Een bewuste keuze, legt eigenaar Edwin Schaap uit. “De oude payrollmarkt is met de komst van de WAB compleet veranderd. Wij hebben ervoor gekozen om als braafste jongetje van de klas -volledig toekomst bewust- volgens de nieuwe regels te gaan werken. Geen vage constructies meer met een uitzend-cao of Stipp pensioen. Wij werken volledig in de geest van de ontwikkeling die de politiek voor heeft met vast- en flexibel werk. En daar helpen we onze klanten mee. Dat zijn voornamelijk organisaties die klaar willen zijn voor de toekomst. Tevens zetten we al enkele jaren in op de volledige HR administratie. Van verzuimbeheer voor vaste en tijdelijk personeel tot en met medewerkerstevredenheid in het hele medewerkersbestand. Bij Payper hebben we nu specialisten en techniek in huis om de HR afdeling te ondersteunen op flex én vast ”.

Vast en flex onder een dak

In vrijwel iedere organisatie vind je medewerkers met contracten voor bepaalde en onbepaalde tijd. Daarnaast is er vaak nog behoefte aan een flexibele schil. Met Marcel Dol als de nieuwe Algemeen Directeur Payroll is veel ervaring binnengehaald over zowel vaste als flexbanen. Marcel heeft, o.a. bij Randstad, al een aanzienlijke loopbaan in de uitzend- en payrollbranche op zijn naam staan. Barry van den Berg is als Commercieel Directeur aangetrokken en komt van onder meer ADP, waar hij veel ervaring opdeed met alle uitdagingen op het gebied van salaris en verloning.

Deze ijzersterke combinatie zorgt ervoor dat Payper een complete HR-toolkit kan bieden. Met Payroll (as a service), PayperOne (het portaal voor werkgever en werknemer), Trindle (de digitale thermometer voor uw medewerkers) en Payroll Connector (loonadministratie, loonstroken) is het een volledige aanbieder voor goed werkgeverschap geworden. Deze toolkit voor HR-specialisten, is een ware vooruitgang voor alle bedrijven die kiezen voor het geheel of gedeeltelijk outsourcen van vaste- en flexibele medewerkers.

wil je een adviesgesprek met een van onze consultants?

We vertellen je graag vrijblijvend hoe wij ‘zorgeloos payrollen’ voor jou kunnen waarmaken. Een half uurtje is genoeg want een goed idee heb je zo uitgelegd. Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op.

kim groot

bedankt voor jouw interesse in Payper.

Wanneer je je gegevens hieronder achterlaat neem ik binnenkort contact met je op om jouw wensen volledig vrijblijvend te bespreken.

Kim, relatiemanager bij Payper

Berichtdetails:

Datum publicatie: 3 mei, 2021
Gewijzigd: 13 februari, 2023
Leestijd:
Categorie: